Σάββατο
4
Φεβρουάριος
TOP

Μοναδικά live και τις Παρασκευές από το Da Luz wine bar restaurant

Αυτή την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το Da Luz με διαφορετικά -και ξεχωριστά κάθε φορά- live, καλύπτοντας όλα τα γούστα της μουσικής ακόμα και για τους απαιτητικούς.

Την αρχή θα κάνουν οι μοναδικοί ElectroSocks!!! Η αγαπημένη σας μπάντα κατεβαίνει στην παραλιακή για να ταράξει τα νερά με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει…

Οι ElectroSocks ετοίμασαν για εσάς μια γιορτή μουσικής πανδαισίας και εκστατικής διασκέδασης με όλες τις No1 επιτυχίες από τις δεκαετίες της καλύτερης ποπ που γράφτηκε ποτέ! Η απόλυτη vintage pop party band σας προκαλεί να καταφέρετε να μην χορέψετε ακούγοντας την μία μετά την άλλη επιτυχίες που έλαμψαν στα charts των 70s, 80s και 90s. Τα ποπ σουξέ, Ελληνικά και ξένα, που σας έκαναν να χορέψετε, να γελάσετε, να ερωτευθείτε, είναι όλα εδώ!

Θυμίζουμε ότι οι υπέροχες μουσικές βραδιές συνεχίζονται με μοναδικά live και κάθε Σάββατο με μια δυνατή μπάντα, αλλά και με ρεπερτόριο που σίγουρα δεν θα σε αφήσει σε ησυχία.

Η μοναδική κουζίνα του Da Luz με γεύσεις και για τους πιο απαιτητικούς αλλά και μια μεγάλη γκάμα από κρασιά είναι αυτό που πλαισιώνει τις βραδιές σου!

Da Luz wine bar restaurant κάθε Παρασκευή και Σάββατο και σου μένει αξέχαστο!

Κρατήσεις +30 690 9074060