Παρασκευή
27
Μάιος
TOP

Μπαρτσελόνα: «Έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα φιλάθλων στο Καμπ Νου» αποκαλύπτει ισπανικό δημοσίευμα

Η κακοδιαχείρηση του Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου στην Μπαρτσελόνα ήταν τέτοια που… άφησε να υπάρχουν προβλήματα στο “Καμπ Νου”; Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει πως οι Καταλανοί έβαλαν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων που ήταν στις εξέδρες!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Vanguardia» η προηγούμενη διοίκηση της Μπαρτσελόνα επέτρεψε την είσοδο φιλάθλων σε τμήματα του “Καμπ Νου” που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει απαγόρευση, καθώς υπήρχε κίνδυνος!

Όπως σημειώνεται, η διοίκηση Μπαρτομέου δεν έκρινε ότι υπήρχε… μεγάλη ανάγκη για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Γίνεται λόγος 127 προβλήματα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, εκ των οποίων τα 44 έθεταν άμεσα σε κίνδυνο τους θεατές.

Παρά την έκθεση της εταιρίας ιαπωνικής Nikken, φαίνεται πως δεν έγινε καμία διορθωτική δράση και παίζονταν κανονικά παιχνίδια για τη La Liga και το Champions League. Στο διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκαν 21 ματς, πριν από την… έκρηξη του κορονοϊού.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η μεταβατική διοίκηση του Κάρλες Τούσκετς, πριν από την εκλογή του Λαπόρτα, άρχισε να δίνει λύσεις στο πρόβλημα από τον Μάρτιο του 2021.

πηγη