Σάββατο
20
Ιούλιος
TOP

Μποροβήλος: «Για να αλλάξει το φορμάτ του πρωταθλήματος πρέπει να ψηφίσουν υπέρ 11 ομάδες»

Ο Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση ενώ επιβεβαίωσε ότι ο Τσιφτσής αναμένεται να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν τα χέρια για τον Αντώνη Τσιφτσή. Αυτό επιβεβαίωσε κι ο Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας στο Metropolis, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι οι Αρκάδες στηρίζουν την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή την περίοδο έχουμε περισσότερη δουλειά γιατί φτιάχνουμε την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Γίνονται μεταγραφές, το ρόστερ πρέπει να είναι έτοιμο για τον προπονητή και το επιτελείο του για το στάδιο της προετοιμασίας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Αστέρας Τρίπολης έχει αποδείξει τα 18 χρόνια που είναι ανελλιπώς στην μεγάλη κατηγορία και τις πορείες που έχει κάνει στην Ευρώπη μπορεί να ονειρεύεται να είναι η πέμπτη ομάδα που θα βγει στην Ευρώπη του χρόνου, αλλά και να κάνει μία καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος. Υπάρχει μία συζήτηση να γίνει ένα νέο γκρουπ από την πέμπτη θέση έως την όγδοη για να δοθεί το τελευταίο εισιτήριο της Ευρώπης. Για να αλλάξει αυτό και να περάσει θέλει 3/4 πλειοψηφία, δηλαδή να ψηφίσουν υπέρ 11 ομάδες.

Θα πέσει η πρόταση στο τραπέζι για να μην υπάρχει καμία ομάδα αδιάφορη και να έχουμε ένα καλύτερο Πρωτάθλημα και πιο αξιοκρατικό. Την Πέμπτη θα ξεκινήσει αυτή η συζήτηση και θα δούμε που θα οδηγηθεί».

Για την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ:

«Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του κ. Γκαγκάτση και θα πρέπει κάποια στιγμή να δούμε το καλό του ποδοσφαίρου και να μην λέμε υπάρχει νικητής ή ηττημένος. Σημασία έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να έχουμε καλό ποδόσφαιρο με καλές διοικήσεις, με καλά γήπεδα και καλές διαιτησίες. Δεν υπάρχουν διαφορές επί της ουσίας ανάμεσα στο επαγγελματικό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και οι δύο έχουν ανάγκη και ειδικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που ”πονάει” οικονομικά».

Για την διαφαινόμενη μεταγραφή του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ:

«Για τον Ζουγλή είναι δύσκολο να τον δώσουμε τώρα σε κάποια ομάδα. Ο Τσιφτσής μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και όσον αφορά τον Λύρατζη είναι καλός παίκτης και παιδί και θα δούμε το κοινό συμφέρον και τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις».

ΠΗΓΗ gazzetta.gr