Δευτέρα
22
Απρίλιος
TOP

Μπροστά πηγαίνει ο αρχηγός και πίσω οι σκύλοι του

γράφει ο Θοδωρής Γαλανόπουλος

“Ρε που πάμε”, θα έλεγε για μια ακόμη φορά ο τεράστιος Βασίλης Αυλωνίτης.. Ήμαρτον.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χρειάζονται να κάνουν τίποτα απολύτως… Έχουν δώσει τη δουλειά υπεργολαβία στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και αυτοί κάαααααθονται… Δεν ‘πα να βγουν τρακτέρ στους δρόμους, φοιτητές στα πανεπιστήμια, γιατροί στα νοσοκομεία και όλοι μαζί να φωνάζουν, τι άραγε μπορούν να ζητήσουν από τη χώρα; Να παρακαλέσουν την κυβέρνηση μπας και αλλάξει λιγάκι κάποια θέματα…

Για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό, δεν υπάρχει καμία περίπτωση.. Στο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται αυτό που λέγανε στο χωριό μου.. Βαράτε χωριανοί… Για να φανταστείτε που φτάσαμε μετά τον Κασσελάκη, μπορεί να αναλάβει την αρχηγία η Γεροβασίλη.., μετά τη Γεροβασίλη ..ποιος ξέρει μπορεί η Έφη Θώδη, μετέπειτα και ο Κατέλης από τα παρατράγουδα….

Ειλικρινά, τέτοια κατάντια πολιτική και κομματική, δεν την έχουμε ματαδεί ..Πολλά μπορείς να πεις ότι είναι τα σφάλματα αυτής της κυβέρνησης της Νέας δημοκρατίας, και στην εξωτερική πολιτική και στην οικονομία και στην υγεία και στην παιδεία.. Θα γυρίσει ομως κάποιος κυβερνητικός και θα σου πει.. δεν σας αρέσουμε; κοιτάξτε και τι γίνεται απέναντι και θα καταλάβετε..

Τι έχουμε πάθει; ούτε καμαριέρες βρίσκεις για τα ξενοδοχεία, ούτε εργάτες για τις ελιές, ούτε αρχηγό για το ΣΥΡΙΖΑ.. Βρέ μη μασάτε εδώ οι Άγγλοι έχουν Ινδό πρωθυπουργό… Κάπου εκεί κάτω στο χωριό στη Μεσσηνία μένει ένας Μπαγκλαντεσιανός που δεν έχει τώρα δουλειά, αν θέλετε σας δίνω το τηλέφωνο να τον πάρετε στο συνέδριο, θα είναι καλή υποψηφιότητα ,μπορεί να αρέσει και στο Στέφανο… Αυτή η χώρα ,αν δεν τη δεις σαν κωμωδία που είναι, η τραγωδία είναι τεράστια και δεν αντέχεται… Πως να πιστέψεις ότι από προσωπικότητες του μεγέθους Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνου Καραμανλή , φτάσαμε σε Μητσοτάκη- Κασσελάκη και Ανδρουλάκη ….

Απίστευτα κι όμως ελληνικά, βαλκανικά και πανηγυρίσια … Αβάντι μαέστρο!!!