Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας μετά τις αποχωρήσεις: «Παραμένουμε ενεργοί και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε»

Με το κύμα φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζεται και ηχηρές αποχωρήσεις να σημειώνονται και στη Μεσσηνία η Ν.Ε. που… απέμεινε μετά τις διαφοροποιήσεις, απέστειλε ανακοίνωση με την οποία σημειώνεται πως “παραμένουμε ενεργοί και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε”. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, σεβόμενη  τις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής προέδρου αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου που ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  αξιωματική αντιπολίτευση,   παραμένουμε σταθερά ενεργοί στον αγώνα της υπεράσπισης της κοινωνίας με σχέδιο, υπευθυνότητα και  αγωνιστικότητα απέναντι στην πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη και αντιλαϊκή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.  

Σταθερός προσανατολισμός μας η κοινωνία που αντιμετωπίζει κύματα αντιλαϊκών επιθέσεων. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε λύσεις  στα ουσιαστικά   προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας όπως η διαρκώς αυξανόμενη ακρίβεια, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που στοχοποιεί τους ελεύθερους επαγγελματίες,  η διάλυση του συστήματος της δημόσιας υγείας, η αποσάθρωση του αγροτικού τομέα. 

Σε πείσμα όσων απεργάζονται τη διάλυση της παράταξης και θέλουν τον αριστερό και προοδευτικό κόσμο διχασμένο, η Νομαρχιακή Επιτροπή και τα στελέχη των οργανώσεων  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας,  παραμένουμε  ενεργοί και  αποφασισμένοι  να συνεχίσουμε με οδηγό την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί, δίπλα και μέσα στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας.