Σάββατο
3
Ιούνιος
TOP

Ν. Κακαλέτρης: Τα δυο συστατικά για να ξαναβρεθεί η Μαύρη Θύελλα στην Α΄ Εθνική – Τι είπε για τις επιτυχίες του Πατίστα και το γυναικείο ποδόσφαιρο (video)

Την πίστη του πως η Καλαμάτα θα βρεθεί ξανά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Νίκος Κακαλέτρης. Ο έμπειρος προπονητής καλεσμένος στην εκπομπή «Κυριακή στα Σπορ» αναφέρθηκε στο δίπτυχο που θα οδηγήσει στην υλοποίηση αυτού του μεγαλεπήβολου σχεδίου.

Ο ικανότατος προπονητής που ηγείται των προσπαθειών της Κ-19 και των υπολοίπων αναπτυξιακών τμημάτων μίλησε επίσης για το ταλέντο που ακολουθεί και στο μέλλον θα μπορέσει να τροφοδοτήσει την μεγάλη ομάδα της «Μαύρης Θύελλας».

Κακαλέτρης: «Έχω 24 ποδοσφαιρικές κόρες»- Τι είπε για την πορεία του Πατίστα

Δεν είναι μόνον όμως το ανδρικό ποδόσφαιρο που διαπρέπει. Η Μεσσηνία βρίσκεται στα ψηλά και του γυναικείου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα των «Λιονταρίνων» διαπρέπει στο πρωτάθλημα που φέτος εξελίσσεται και παρότι δεν αποδέχεται τον τίτλο του «φαβορί» κατορθώνει να ξεχωρίζει.

Ο Νίκος Κακαλέτρης δεν έκρυψε τη χαρά του για την πορεία της ομάδας ενώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε έχει «24 ποδοσφαιρικές κόρες». Μια ωστόσο είναι η πραγματική..