Πέμπτη
18
Αύγουστος
TOP

Ν. Καλάκος: “Η κυβέρνηση με σύνεση και στοχευμένα μέτρα δίνει τη μάχη της οικονομίας” (video)

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα συνεχίζει δυναμικά στην τροχιά της κανονικότητας παρά τις προσπάθειες πόλωσης στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, εξέφρασε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best, ο οικονομολόγος και πολιτευτής Ηλείας, Νίκος Καλάκος.

«Η  χώρα πέρασε 10 δύσκολα μνημονιακά χρόνια και 3 προγράμματα προσαρμογής και ύστερα ήρθε η πανδημία. Δόθηκαν 43 δις ευρώ από την κυβέρνηση για να σταθεί όρθια η ελληνική οικονομία και ταυτόχρονα έχουμε την ενεργειακή κρίση μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία κι όμως κατορθώνει να κρατήσει τα νοικοκυριά όρθια», σημείωσε ο κ. Καλάκος, αναφερόμενος σε όλα όσα καταγράφονται, προσθέτοντας στο ίδιο ακριβώς παζλ που συνθέτει αυτήν την πολυδιάστατη τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

«Η κυβέρνηση με σύνεση προσπαθεί να στηρίξει τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και χωρίς να εξετάζει το ενδεχόμενο μνημονίων όπως θα συμβεί αν ακολουθήσουμε πολιτικές όπως αυτές της αντιπολίτευσης κι επίσης, μην ξεχνάτε τις τουρκικές προκλήσεις.

Όλα αυτά δεν είχαν συμβεί σε άλλη κυβέρνηση», ανέφερε καυτηριάζοντας το κλίμα που επικρατεί και αναφερόμενος φυσικά στα της Ηλείας, η οποία όπως είπε έχει μείνει πίσω σε επίπεδο υποδομών κυρίως και πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά.