Παρασκευή
24
Μάιος
TOP

Νάντια Γιαννακοπούλου για Καϊλή: «Μας καλύπτει απόλυτα η απόφαση Ανδρουλάκη για την άμεση διαγραφή της» (video)

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τίθεται εκτός ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη. Η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου προσκεκλημένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best, επεσήμανε πως η διαγραφή αυτή βρίσκει ,σύμφωνα όλα τα στελέχη, «η απόφαση να θέσει εκτός κόμματος την Ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, μας καλύπτει απόλυτα όλους και δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να μην αφήσει καμία σκιά. Κάνουμε προσπάθεια να σηκωθούμε και πάλι, δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα να σπιλώσει την πορεία της παράταξής μας», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στα “καυτά” ζητήματα του πολιτικού σκηνικού και τις υποκλοπές αφού τόνισε ότι παρότι έχουν περάσει 4 μήνες δεν έχουν δοθεί απαντήσεις,  σημείωσε ότι «θα δώσουμε συνέχεια, δεν έκλεισε το θέμα». Μάλιστα αναφέρθηκε και στις αναφορές στελεχών της ΝΔ που θέλουν να διαλευκανθεί η υπόθεση , κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κατά την έναρξη του Ιδρύματος του, όπου ζήτησε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Η κ. Γιαννακοπούλου υπογράμμισε ότι στις επόμενες εκλογές , «δεν μπορούμε να πάμε με αυτό το νοσηρό και τοξικό κλίμα που υπάρχει. Πρέπει να έχουν δοθεί καθαρές απαντήσεις για τις υποκλοπές»  και οι όποιες σφοδρές αντιπαραθέσεις υπάρξουν προεκλογικά, «αυτές θα πρέπει να είναι για την ενέργεια , την ακρίβεια , τις μεταρρυθμίσεις και τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις που δεν υπάρχουν», σημείωσε.

Σε μια ενδεχόμενη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ την επομένη των εκλογών , η κ. Γιαννακοπούλου , υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ ζητάει να ενισχυθεί, να δυναμώσει η φωνή της σοσιαλοδημοκρατίας».