Δευτέρα
25
Οκτώβριος
TOP

Νέες δράσεις και δομές από την ΕΤΑΠ στο πλευρό των επαγγελματιών και μελών του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (video)

Με μια σειρά σημαντικές δράσεις έρχεται να σταθεί δίπλα στους επαγγελματίες και τα μέλη του Επιμελητηρίου η ΕΤΑΠ. Στόχος είναι να αναδειχθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την διαρκής εκπαίδευση και την υποστήριξη, όπως και να δοθεί έμφαση στην κοινωνική ευθύνη που μπορεί να αναπτυχθεί και να δώσει λύσεις τοπικά κι όχι μόνο.

Σήμερα παραχωρήθηξε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, από τον πρόεδρο κ. Στούπα Σταύρο και το Δ.Σ. της Ετ.Α.Π. Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων – Αναπτυξιακή του Φορέα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με αφορμή τον σχεδιασμό και την επαναλειτουργία των δια ζώσης μαθημάτων των Τμημάτων και Σεμιναρίων Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιούνται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Κ. που εδρεύει στις Πρώην Σχολές Παπαφλέσσα – Ηροδότου 6, Καλαμάτα.

“Με την πανδημία να υποχωρεί, θεωρούμε επιβεβλημένη την ανάγκη λειτουργίας τμημάτων που να ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες της αγοράς, για υφιστάμενους και εν δυνάμει επιχειρηματίες – εργαζόμενους.

Τέλος, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και παράλληλα με την προσπάθεια εγκατάστασης απινιδωτών σε αθλητικούς χώρους του Νομού, το Κ.Ε.Κ. θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ πιστοποιημένα εκπαιδευτικά σεμινάρια, χρήσης απινιδωτή, σε ανθρώπους του αθλητισμού.”

  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τ.: 27210 24174 & 27210 62200 (08.00 π.μ. – 16.00)

Ε.: kek@etappeloponnisos.gr