Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή» στο Ναύπλιο

Δυο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Νέα Εποχή» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχου Ναυπλιέων τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, ο λόγος για την Δήμητρα Γιώννα στην Ν. Τίρυνθα και τον Δημήτρη Προύντζο.

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ Ν. ΤΙΡΥΝΘΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΩΝΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

Κατοικώ μόνιμα στη Νέα Τίρυνθα, είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο ενήλικων τέκνων.

Αυτά που έχουν επισημάνει οι προηγούμενοι συντοπίτες μου με ανακοινώσεις τους με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη.

Ένας ιστορικός Δήμος όπως είναι αυτός της Νέας Τίρυνθας είναι σε πλήρη εγκατάλειψη σε όλα τα επίπεδα. Η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής «βγάζει μάτια».

Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα ήρθε μία υποψηφιότητα Δημάρχου για να ταράξει τα νερά. Ο κύριος Μάκαρης είναι ένας ενεργός πολίτης, επιτυχημένος επιχειρηματίας και με μεγάλη κοινωνική προσφορά.

Στην πρόταση που μου έγινε να συμμετάσχω στο συνδυασμό του για τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με βρήκε απόλυτα σύμφωνη.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφια μαζί του με τον συνδυασμό του στην Νέα Τίρυνθα.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΩΝΝΑ

ΕΒΔΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

Κατοικώ στην ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου. Λόγω της φύσεως της εργασίας μου, έρχομαι καθημερινά σε επαφή με εκατοντάδες συμπολίτες μου σε όλο τον ΔΗΜΟ. Κοινός παρονομαστής ΟΛΩΝ είναι ότι η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής που έχει κτυπήσει κόκκινο.

Τα προβλήματα παραμένουν τεράστια είτε αφορούν το οδικό δίκτυο, είτε αφορούν την αποκομιδή των σκουπιδιών, είτε αφορούν έργα υποδομής.

Η ανησυχία είναι διάχυτη, ο προβληματισμός για το μέλλον είναι τεράστιος. Δεν θα μπορούσα λοιπόν μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα να μείνω ασυγκίνητος,να μην πάρω δηλαδήθέση και να μην δηλώσω και εγώ με την ενεργή παρουσία μου και συμμετοχή, ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, στην νοοτροπία, αλλά και στην διαχείριση κρίσιμων πόρων που αφορούν την καθημερινότητά μας, αλλά και γενικότερα το μέλλον μας.

Για αυτό λοιπόν αφού έκανα έρευνα, μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκανε, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης, δοκιμασμένος και επιτυχημένος άνθρωπος της αγοράς, ενεργός πολίτης και με μεγάλη κοινωνική προσφορά, να συμπορευθώ μαζί του και να παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για ένα καλύτερο αύριο.

Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη στην ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ