Δευτέρα
22
Απρίλιος
TOP

Νέο σκηνικό βίας έξω από σχολείο στην Καλαμάτα – 4 άτομα χτύπησαν μαθητή στέλνοντάς τον στο Νοσοκομείο

Στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας οδηγήθηκε ένας 16χρονος μαθητής τον οποιο χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές, πέντε άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Πληροφορίες θέλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι να είναι μαθητές και να επέλεξαν αυτόν τον… τρόπο, να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2/24), έξω από το 3ο Γυμνάσιο της Καλαμάτας, όταν ο 16χρονος, μαθητής ΕΠΑΛ, πήγε στο εν λόγω σχολείο όπως είπε στις Αρχές για να πάρει μια φίλη του. Εκεί, για αδιευκρίνιστη ακόμα αιτία πέντε άτομα, πιθανόν μαθητές, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους τον εξύβρισαν και του επιτέθηκαν. Χτυπώντας με γροθιές και κλωτσιές στο σώμα, τραυμάτισαν τον 16χρονο ελαφρά, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ανάμεσα στους πέντε επιτιθέμενους κι ένας 16χρονος τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές και αναζητάτε όπως και οι γονείς του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο 16χρονος μαθητής, θύμα της επίθεσης, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει στην υπόθεση ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατατέθηκε μήνυση και έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση.

Οι δυο 16χρονοι, θύμα και θύτης, είναι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας.