Κυριακή
21
Απρίλιος
TOP

Νέος χώρος στάθμευσης θα αποσυμφορήσει κυκλοφοριακά τη Μεσσήνη

Στη δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων σε έκταση 180 τ.μ. περίπου προχωράει ο Δήμος Μεσσήνης, ως αποτέλεσμα της προσπάθειας ανεύρεσης χώρων για δωρεάν στάθμευση κατοίκων και επισκεπτών. Κατόπιν συνεννοήσεων της Δημοτικής Αρχής με ιδιοκτήτες οικοπέδων παραχωρήθηκε στον Δήμο για χρήση το ακίνητο της Παναγιώτας Παναγοπούλου.

Το οικόπεδο βρίσκεται επί της οδού Θεμιστοκλέους 2, στη διασταύρωσή της με την οδό Δημητρίου Κούτσικα και βόρεια συνορεύει με την οδό Κουμάντου. Μόλις ολοκληρωθεί η διαμόρφωσή του θα δοθεί σε χρήση, εξυπηρετώντας τη στάθμευση.

Παράλληλα, η αξιοποίησή του θα συμβάλει στη μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου στο κέντρο της πόλης, αφού κάποια οχήματα θα σταθμεύουν πλησίον αυτού. Μετά την παραχώρηση του οικοπέδου ιδιοκτησίας Αβαρλή (πλησίον της παιδικής χαράς Αγίου Ιωάννη), που διαμορφώθηκε σε χώρο στάθμευσης, ένα νέο ακίνητο προστίθεται προκειμένου να διαμορφωθεί κατάλληλα για την ίδια χρήση.

Για τον λόγο αυτό, η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους συγκεκριμένους ιδιοκτήτες για την προσφορά τους.