Παρασκευή
9
Οκτώβριος
TOP

Νέστος Χρυσούπολης – ΠΑΣ Πύργος 1-0: Έκανε… σεφτέ με Σαπουντζή

Με γκολ του Τάσου Σαπουντζή στο 29ο λεπτό, ο Νέστος Χρυσούπολης επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Πύργου 1968 στο τοπικό ΔΑΚ.

Ο ΠΑΣ Πύργος δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 7’, όταν έπειτα από ωραία ανάπτυξη η μπάλα έφτασε στον Μούσια, αλλά το πλασέ του πέρασε ψηλά άουτ.

Ο Νέστος απάντησε στο 13’ και έφτασε μια ανάσα από το προβάδισμα, με το σουτ του Στοΐλκοβιτς να σταματά στο κάθετο δοκάρι του Γιαννίκογλου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν τελικά το σκορ στο 28’, όταν ο Σαπουντζής εκτέλεσε εύστοχα φάουλ για το 1-0.

Η ομάδα της Χρυσούπολης πλησίασε και σε δεύτερο τέρμα στο 39’, με τον Τότσκα να βγαίνει τετ α τετ, αλλά τον Γιαννίκογλου να τον νικά και να κρατά το σκορ στο 1-0.

Ο Πύργος είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 55’, όταν ο Μαυριάς εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αστρά.

Νέστος Χρυσούπολης (Τίμος Καβακάς): Αστράς, Μιγένγκα, Δερμιτζάκης, Παντεκίδης, Λυμπεράκης, Μπαλτάς, Θωμαΐδης, Κασέμι, Τότσκα, Σαπουντζής, Στοϊλκοβιτς.

ΠΑΣ Πύργος 1968 (Νώντας Κουτρομάνος): Γιαννίκογλου, Σεντεράι, Δημητρίου, Εραμούσπε, Σαραμαντάς, Τσορνομάς, Φερεκίδης, Μούσια, Μαυριάς, Λαζαρής, Δούμτσιος.