Σάββατο
1
Οκτώβριος
TOP

Νικηφόρο το πρώτο κρας τεστ για την Καλαμάτα – Κέρδισε 4-0 τον Ολυμπιακό Βόλου

Ποδαρικό με το δεξί στα φιλικά τεστ προετοιμασίας για την ομάδα της Καλαμάτας που νωρίτερα σήμερα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε με 4-0 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας  της χρονιάς, τον δυνατό αντίπαλο, Ολυμπιακό Βόλου.  Οι δύο ομάδες έπαιξαν 35 λεπτά σε κάθε ημίχρονο, με την Καλαμάτα, πιο έτοιμη, καθώς ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, να επικρατεί με τέσσερα γκολ.

Οι 11 που ξεκίνησαν: Καπούταγλης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Λουπάνο, Αναστασόπουλος, Παυλίδης, Νάνι, Παπατόλιος, Κόκκορης, Μαρκόφσκι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Λουκίνας, Ασαμόα, Σκεντεράι, Ματέους και οι τερματοφύλακες Κουτς και Καραχάλιος.

Στο 12 λεπτό του αγώνα ο Μαρκόφσκι κάνει το 1-0 με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Νάνι. Στο 21 λεπτό, ο Τσελεπίδης κάνει το 2-0 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 54 το 3-0 με το Λουκίνα ύστερα από σέντρα του Κωνσταντινόπουλου και στο 71 ο Ασαμόα, με ατομική προσπάθεια, κάνει το τελικό 4-0.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε: “Ήταν το πρώτο φιλικό μετά από 15 μέρες σκληρής δουλειάς στο βουνό. Το 4-0 δε λέει κάτι. Εμεις θέλουμε πολύ δουλειά ώστε να ‘μαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά όχι μόνο από το φιλικό αλλά από όλο το στάδιο της προετοιμασίας.

Δεν με ενδιαφέρει η Μαύρη Θύελλα να είναι πρωταθλήτρια στα φιλικά και στις μεταγραφές αλλά να ‘μαστε πανέτοιμοι στις 26 Σεπτεμβρίου που αρχίζει το πρωτάθλημα. Επιστρέφουμε στην Καλαμάτα, ξεκουραζόμαστε 2 ημέρες και από Τρίτη ξεκινάμε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας με προπονήσεις και φιλικά.”