Τρίτη
31
Ιανουάριος
TOP

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβγαλε «Amber Alert» για τον Αλέξη Τσίπρα

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με μια καυστική ανάρτηση στο Twitter εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι δεν έχει τοποθετηθεί για όσα κατέθεσε η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα στο ειδικό δικαστήριο για τον Νίκο Παππά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβγαλε «Amber Alert» για τον Αλέξη Τσίπρα

Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε θέση… αγνοούμενου, για τον οποίο έχει εκδοθεί Amber Alert!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η φωτογραφία που ανάρτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο Αλέξης Τσίπρας «εξαφανίστηκε από τον δημόσιο διάλογο μετά τις αποκαλύψεις της γρμαματέως του Καλογρίτσα για τις σακούλες με τα μαύρα λεφτά στον ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, στην ίδια φωτογραφία αναφέρεται πως «Αν γνωρίζετε οτιδήποτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τον αναζητούν για να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση για τα γεγονότα».

Ο κ. Γεωργιάδης έγραψε απλά «Χωρίς πολλά σχόλια», αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία:

Νέα Δημοκρατία: Εκπέμπουμε Missing Alert

Στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία για το ίδιο θέμα. Το κυβερνών κόμμα παραθέτει ξανά ερωτήματα προς τον Αλέξη Τσίπρα, τα οποία, όπως αναφέρει, δεν θα κουραστεί να θέτει μέχρι να πάρει τις απαντήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση:

«Εκπέμπουμε Missing Alert για τον κ. Τσίπρα! Ελπίζουμε να βρεθεί γρήγορα για να απαντήσει στα ερωτήματα που δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε:

-Όσα καταγγέλλονται σχετικά με το κόμμα του και τον στενότερο συνεργάτη του ήταν εν γνώσει του ή όχι;

-Γίνονταν υπό την καθοδήγησή του ή όχι;

-Αν είναι ψευδή και συκοφαντικά γιατί δεν έχει μηνύσει τον κ. Καλογρίτσα που χρόνια τώρα λέει τα ίδια, εξειδικεύοντάς τα τις τελευταίες μέρες, δημοσιοποιώντας sms, και μιλώντας για «τόμο» νέων sms;

-Ποια ήταν η σχέση του ίδιου του κ. Τσίπρα με τον mr Offshore, κ. Αρτεμίου, που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, έκανε ραντεβού με Παππά-Καλογρίτσα, ζητούσε ασφάλεια για να μεταφέρει βαλίτσες και προοριζόταν για το 16% αδιαίρετο μαζί με το 35% Καλογρίτσα στο Syriza channel, βάσει των καταγγελιών και των μηνυμάτων που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την πλευρά Καλογρίτσα; Είναι ο ίδιος που έχει φωτογραφηθεί με τσάντες έξω από το Μαξίμου και συνταξίδευε με τον κ. Παππά στη Βενεζουέλα. Και είναι ο ίδιος που είχε εκπρόσωπο της εταιρείας του στην Ελλάδα τον κ. Πετσίτη, ο οποίος επίσης μπαινόβγαινε τότε στο Μαξίμου.

-Ποιος ήταν τελικά ο καθοδηγητής πίσω από αυτό το ιδιότυπο αρχηγείο διανομής μαύρου χρήματος σε κόμμα, κομματικά στελέχη, κομματικά ΜΜΕ και κομματικούς μηχανισμούς προπαγάνδας, που είχε στηθεί, βάσει των καταγγελιών; Ή είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, για αυτό κρύβεται και δέχεται άφωνος τα όσα αποκαλύπτει ο Καλογρίτσας, προκειμένου προφανώς να μην τον «προκαλέσει» και αποκαλύψει περισσότερα. Ή δεν έχει καμία σχέση και όλα γίνονταν εν αγνοία του, οπότε θα ήταν ο πρώτος που θα έπρεπε να επιδιώκει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, πράγμα που θα ξεκαθάριζε με μια δημόσια τοποθέτησή του εδώ και 8 μέρες! Ή όλες οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις είναι ψευδείς και συκοφαντικές για το κόμμα του, οπότε μάλλον έχει κρυφτεί 8 μέρες ετοιμάζοντας πυρετωδώς τη μήνυση κατά των «συκοφαντών» του!

ΥΓ: Φαίνεται ότι ο ιός της «εξαφάνισης» εξαπλώνεται ραγδαία γιατί η ίδια αφωνία χτύπησε και τον πολυγραφότατο μέχρι προ ημερών κ. Αρτεμίου».

Πηγή: newsbomb.gr