Παρασκευή
31
Μάρτιος
TOP

Ο Ανδρουλάκης παρουσιάζει τις λίστες των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ 

Τις επόμενες εβδομάδες, (στις 22 ή στις 29 Ιανουαρίου) θα παρουσιάσει το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης, την πλειοψηφία των ψηφοδελτίων του κόμματος, ενόψει των εκλογών. Η εκδήλωση θα είναι αμιγώς πολιτική με ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς η Χ. Τρικούπη μπαίνει σε σπριντ εκλογικού σχεδιασμού.

Ήδη ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος, αναζητούν χώρο για την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς θέλουν να ξεφύγουν από την συνηθισμένη αίθουσα ξενοδοχείου και να έχει ένα πιο ιδιαίτερο συμβολισμό.

Στην πανηγυρικού χαρακτήρα συνεδρίαση, η επιτροπή ψηφοδελτίων υπό τον Βαγγέλη Αργύρη, θα παρουσιάσει ένα σημαντικό ποσοστό (περίπου 70-80%) από τους υποψήφιους σε όλη τη χώρα. Ως είθισται φυσικά, τις «εκπλήξεις» και τα λαμπερά ονόματα καθώς και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα τα παρουσιάσει σε χρόνο πιο κοντά στις εκλογές. Η κατανομή των εδρών με βάση τη νέα απογραφή ξεκαθάρισε το τοπίο και στο ΠΑΣΟΚ αναμένουν να κάνουν εκπλήξεις σε μια σειρά από περιφέρειες (Β’ Πειραιά, Εύβοια, Λέσβο, νότια Αθήνα κ.α).

διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ του www.iefimerida.gr πατώντας εδώ