Δευτέρα
4
Μάρτιος
TOP

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας στην ψηφιακή εποχή

“Με το μάτι στο μέλλον!! Γιατί αν δεν κοιτάξεις το παιδί θα χαθεί η ελπίδα!” Με αυτά τα λόγια η διοίκηση του ΑΠόλλωνα Καλαμάτας προαναγγέλλει τη νέα της υπηρεσία προς τους ανθρώπους εκείνους που τη στηρίζουν και είναι συνοδοιπόροι στο μετάλο της ταξίδι και με τους οποίους καθημερινά θα μοιράζεται όλα τα νέα της ομάδας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος:  “Η διοίκηση μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη της ,στα παιδιά της και στους φίλους του συλλόγου την έναρξη της συνεργασίας με τη MyTeam μπαίνοντας στην νέα ψηφιακή εποχή.
Mε το my team στην οθόνη του κινητού θα μπορούν όλοι να βλέπουν γρήγορα, απλά και με ασφάλεια όλες της πληροφορίες και δραστηριοτητες των τμημάτων του συλλόγου μας.
Η επικοινωνία έτσι θα είναι άμεση,προσωπική και θα συμβάλλει στην αξιοποίηση όλων των πληροφοριών που θα υπάρχουν ανάμεσα σε διοίκηση, αθλητών, προπονητών και γονέων.
Αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς και ανάπτυξης και είμαστε χαρούμενοι που αποτελούμε κομμάτι του δικτύου αυτού, μιας εφαρμογής που τη διαθέτουν μεγάλα σωματεία της χώρας!!
Μερικά από τα εργαλεία που προσφέρει το my team ειναι : η on-line εγγραφή και δημιουργία μελών, η οικονομική διαχείριση, οι πληρωμές συνδρομών, η διαχείριση αποθήκης, η διαχείριση εγκαταστάσεων, ο προγραμματισμός και οι παρουσίες προπονήσεων ενώ η ομάδα του myTeam αναπτύσσει διαρκώς νέα εργαλεία για τους συλλόγους.
Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμετέχουν σε αυτή όλα τα μέλη της κοινότητας ενός αθλητικού σωματείου και να συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό του, από την διοίκηση και τους προπονητές μέχρι τους αθλητές και τους γονείς τους.”