Παρασκευή
14
Ιούνιος
TOP

Ο Αργης Καλαμάτας διοργανώνει το 4ο Τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών «Όχι στα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό»

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Άργης Καλαμάτας ενόψει της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Β Εθνική τον προσεχή Μάϊο, στα πλαίσια διάδοσης του αθλήματος, αλλά και την ανάδειξη της κοινωνικής πλευράς που προωθεί ο αθλητισμός, πραγματοποιεί το 4ο τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ».

Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας με τη συμμετοχή των ανδρικών ομάδων των: ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας, Τρίτωνα Αμαρουσίου, Μαρούσι ΑΣ, και Ολυμπιάδας Πετρούπολης

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ

Κώστας Πετρόπουλος (προπονητής ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας): «Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας διοργανώνει για 4η φορά επίσημο τουρνουά ανδρικών ομάδων. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα βοηθήσει την ομάδα μας εν όψει της συμμετοχής της στην Β΄ Εθνική, που θα γίνει τον Μάιο. Επίσης, βοηθά στο στόχο μας που είναι να διαδώσουμε το άθλημα στην περιοχή της Καλαμάτας και όχι μόνο.

Όμως μεταφέρουμε και κοινωνικό μήνυμα. Μέσα από το συγκεκριμένο τουρνουά λέμε «όχι στα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό». Κόντρα στη ναρκωκουλτούρα που καλλιεργείται, κόντρα στον διαχωρισμό ανάμεσα σε σκληρά και μαλακά ναρκωτικά.

Σαν Άργης, κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο και να παρακολουθήσει τους αγώνες, να δει το άθλημα από ομάδες που σε λίγες ημέρες θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ταυτόχρονα καλούμε τα νέα παιδιά να έρθουν να το δουν και από Δευτέρα να εγγραφούν στις ακαδημίες του Άργη Καλαμάτας και μέσα από τα οργανωμένα τμήματα που έχουμε να το ζήσουν. Μιλάμε για το πιο επιτυχημένο ομαδικό άθλημα της χώρας.

Φέτος έχουμε την τιμή να συνδιοργανώσουμε το συγκεκριμένο τουρνουά με την Ένωση συλλόγων Γονέων του δήμου Καλαμάτας».

Διονύσιος Τριγκιλίδας (εκπρόσωπος Τύπου Ένωσης Συλλόγων Γονέων του δήμου Καλαμάτας): «Συμμετέχουμε στην διοργάνωση του Άργη Καλαμάτας. Σαν  Ένωση Συλλόγων Γονέων του δήμου Καλαμάτας στηρίζουμε την προσπάθεια κάθε αθλητικού σωματείου, κάθε φορέα, κάθε συλλόγου ειδικά όταν πρόκειται για το μήνυμα «Όχι στα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό». Θέλουμε τη μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων, όποιες κι είναι οι καιρικές συνθήκες το κολυμβητήριο διαθέτει κερκίδες με σκέπαστρα και έτσι μπορούν εύκολα  να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Να παρακινήσουμε τα παιδιά να πουν όχι στα ναρκωτικά και κάθε άλλη εξάρτηση.»

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 1/4

1η αγωνιστική

19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΑΡΟΥΣΙ Α.Σ.

20:30 ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Κυριακή 2/4

2η αγωνιστική

09:30 ΜΑΡΟΥΣΙ Α.Σ. – ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

10:30 ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

3η αγωνιστική

17:30 ΜΑΡΟΥΣΙ Α.Σ. – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

18:30 ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Φιλικοί αγώνες ακαδημιών

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας το σύνθημα “ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ” θα το φωνάξουν και οι μικροί αθλητές, καθώς οι ακαδημίες του Άργη Καλαμάτας θα πραγματοποιήσουν  φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες της ομάδας του Τρίτων Αμαρουσίου και του Ν.Ο. Πατρών.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο:

17:00 ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Κυριακή:

11:30 ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ –  Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

12:30  ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

16:30 Αγώνες Κατάταξης

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα συνδιοργανωθεί με την Ένωση Συλλόγων Γονέων του δήμου Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τελεί υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.).

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, αλλά και φυσικά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της πόλης για την οικονομική τους στήριξη στο τουρνουά.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις, τη συμμετοχή σε αγώνες, αλλά αναλαμβάνουν και συμμετέχουν σε διάφορες δράσεις με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”, αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός. Καλούμε τα παιδιά της Μεσσηνίας να γνωρίσουν από κοντά το πιο επιτυχημένο ομαδικό άθλημα της Ελλάδας, συμμετέχοντας στα οργανωμένα τμήματα υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας.