Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Ο Αστέρας Τρίπολης με τον κόσμο του θέλει να ξεπεράσει τον «σκόπελο» του Παναιτωλικού – Χουάν Μουνάφο: «Ο στόχος είναι πάντα ψηλά» (video)

Να ξεπεράσει επιτυχώς τον «σκόπελο» του Παναιτωλικού θέλει ο Αστέρας Τρίπολης με τον Χουάν Μουνάφο να χαρακτηρίζει τον αγώνα καθοριστικό για την συνέχεια και τις διεκδικήσεις της ομάδας του στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League.

Αν και, όπως είπε, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιος θα σηκώσει τελικά την κούπα, ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης εκτίμησε πως «φέτος θα είναι από τα καλύτερα play offs των τελευταίων ετών, αφού πάντα αυτές οι ομάδες φροντίζουν να φθάσουν στον τελευταίο μήνα με όλη τη δύναμή τους», τα οποία αποτελούν μεγάλο στόχο φέτος για την Αρκαδική ομάδα .

Όλη η προσοχή του Αστέρα έχει στραφεί στην αυριανή αναμέτρηση για τον οποίος ο Χουάν Μουνάφο, που δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού υπογράμμισε πως η νίκη είναι μονόδρομος. « Εάν χάσουμε βαθμούς αύριο, θα είναι δύσκολο να μπούμε στην 6αδα» είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως ο αυριανός αντίπαλος των Αρκάδων, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στο κυνήγι βαθμών που θα τον βοηθήσουν να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας, ενώ ο Αστέρας φιλοδοξεί φέτος να μπει στην 6αδα των play off και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα συν η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο που για τον Αστέρα θα αποτελέσει κινητήριο δύναμη…

Παρακολουθήστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του αρχηγού του Αστέρα Τρίπολης