Τρίτη
3
Νοέμβριος
TOP

Ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα: Έρχονται οι πιο κρύες ημέρες – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια την Τρίτη

Η μεταβολή του καιρού θα γίνει αισθητή από την Τρίτη, καθώς ο υδράργυρος θα υποχωρήσει σημαντικά σε σχέση με τις θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών

Σημαντική αλλαγή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Τρίτη, με τη θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή πτώση και το σκηνικό να αποκτά σταδιακά χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη νέα πρόγνωση της μετεωρολόγου Αναστασίας Τυράσκη για τον καιρό, οι επόμενες ημέρες θα είναι οι πιο κρύες που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής στη φετινή φθινοπωρινή περίοδο, ενώ δεν θα λείψουν και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Μέχρι τότε, ωστόσο, η χώρα θα επηρεάζεται από βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους νοτιάδες.

Όπως εξήγησε η μετεωρολόγος, η μεταβολή θα γίνει αισθητή από την Τρίτη, καθώς ο υδράργυρος θα υποχωρήσει σημαντικά σε σχέση με τις θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών.

“Σιγά σιγά από την Τρίτη θα μπούμε σε χειμωνιάτικο τοπίο. Πραγματικά, θα πέσει αρκετά η θερμοκρασία. Θα είναι οι πιο κρύες μέρες μέχρι τώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Αναστασία Τυράσκη, περιγράφοντας την αλλαγή που αναμένεται να ακολουθήσει μετά το σχετικά ήπιο καιρικό σκηνικό των τελευταίων ημερών.

Διαβάστε περισσότερα στο δημοσίευμα του thetoc.gr.