Σάββατο
9
Δεκέμβριος
TOP

Ο Λούης Τσάτουμας στην εκπομπή «Κυριακή στα Σπορ» για το Pole Vault, το τμήμα μήκους και τα νέα σχέδια του ΓΣ Ακρίτας 2016 (video)

Ένας σύλλογος που δεν σταματά ποτέ να «κινείται» και να σχεδιάζει, ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας 2016 οραματίζεται το μέλλον και ήδη έχει στα σκαριά πολλές και σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και φυσικά συμμετοχές στο αγωνιστικό του καλεντάρι.

Στα οργανωτικά όμως ήταν στραμμένο το ενδιαφέρον κατά της εμφάνιση του Λούη Τσάτουμα στην πρώτη εκπομπή «Κυριακή στα Σπορ» για τη φετινή σεζόν, με τον πρώην πρωταθλητή και νυν προπονητή στίβου να κάνει ποδαρικό στο νέο πλατό της τηλεόρασης BEST. Ο κάτοχος του 8.66 μ. στο μήκος μίλησε για την ξεχωριστή διοργάνωση του Pole Vault που καθιέρωσε στην πόλη της Καλαμάτας ο ΓΣ Ακρίτας 2016 και τον εμπλουτισμό της με το άθλημα του Μήκους, που θα δώσει μια ακόμη πιο μεγάλη ώθηση στο αθλητικό αυτό δρώμενο. Παράλληλα μίλησε για την μεταγραφή του, το νέο τμήμα μήκους αλλά και τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή Μίλτο Τεντόγλου και τον σπουδαίο Γιώργο Πομάσκι που φέτος δήλωσε πως ολοκληρώνει τον κύκλο του στην προπονητική.

Δείτε εδώ την συνέντευξη του Λούη Τσάτουμα στην εκπομπή «Κυριακή στα Σπορ»…