Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Ο Μ. Χρυσομάλλης για τις εξελίξεις με Φιλιατρινό Φράγμα, περιμετρική Πύλου και τη μεγάλη συμβολή του Α. Σαμαρά στα έργα της Μεσσηνίας (video)

«Τα φράγματα έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια προτεραιότητα» είπε Μίλτος Χρυσομάλλης στεκόμενος στην σπουδαιότητα των έργων άρδευσης και διαχείρισης υδάτινων πόρων για ολόκληρη την περιφέρεια Πελοποννήσου και τον πρωτογενή τομέα. Μετά τις εξελίξεις που αφορούν στο Φιλιατρινό Φράγμα ο μεσσήνιος Βουλευτής  χαρακτήρισε ως «ένα σημαντικό βήμα, την κήρυξη των απαλλοτριώσεων» και αναφέρθηκε στα όσα απορρέουν από τη συνάντηση του ιδίου, αλλά και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κου Πτωχού, με τον Χρήστο Σταϊκούρα, ευχαριστώντας τον υπουργό Υποδομών για την τήρηση των δεσμεύσεών του αναφορικά με τα χρονοδιαγράμματα.

Υπογραμμίζοντας την ταχύτατη και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, κατασκευή του φράγματος (2012-2014) ακολούθως στάθηκε στην καταλυτική συμβολή του Αντώνη Σαμαρά σε όλα τα μεγάλα έργα στη Μεσσηνία. «Ο περιμετρικός έγινε λόγω του Αντώνη Σαμαρά. Επειδή κάποιος ήταν από πάνω, και αυτός ήταν ο Πρωθυπουργός της χώρας. Εάν δεν είχε γίνει η γέφυρα δεν θα είχε γίνει ο περιμετρικός…. Το ίδιο και το Φιλιατρινό φράγμα.

Ο κ. Χρυσομάλλης ανέφερε παράλληλα πως «προχωρά και το Μιναγιώτικο κανονικά στο Ταμείο Ανάπτυξης».

Χαρακτηριστικές ήταν και οι αναφορές του βουλευτή Μεσσηνίας και για το ζήτημα του Περιμετρικής της Πύλου, που έθεσε ιδιαίτερα στον Υπουργό υποδομών, Χρήστο Σταϊκούρα, στην τηλεόραση BEST.