Τρίτη
27
Σεπτέμβριος
TOP

Ο Ολυμπιακός ανάδοχος στο έργο νέων αθλητικών υποδομών στο ΣΕΦ

Το πρώτο βήμα για πραγματοποίηση ενός μεγάλου ονείρου για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, πραγματοποιήθηκε με την ανακήρυξη του συλλόγου ως αναδόχου, για την εκμίσθωση και κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού στο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι «ερυθρόλευκοι» αναλαμβάνουν, με εγγυητή τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου κολυνβητηρίου, με δυο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για χρήση από τις Ακαδημίες, καθώς και υποστηρικτικούς χώρους.

Σημειώνεται ότι η διαγωνιστική διαδικασία έγινε για πρώτη φορά με καινοτόμο και απόλυτα διαφανή και αυστηρό τρόπο, που ξεκίνησε αρχικά με πρόσκληση γενικού επενδυτικού ενδιαφέροντος και ακολούθησε ο διαγωνισμός με συγκεκριμένες προδιαγραφές, προκειμένου να βρεθεί ο ανάδοχος.

«Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο θα εξασφαλίσει τη μελλοντική ανάπτυξη των υδάτινων σπορ, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα έργο πνοής για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή και ένα αθλητικό κόσμημα για την Ελλάδα», τόνισε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους, που με σκληρή δουλειά συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών. Εγγυητής του όλου εγχειρήματος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χωρίς την υποστήριξη του οποίου δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο όνειρο της Ολυμπιακής οικογένειας. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί για μια ακόμα φορά ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του και κάνει πραγματικότητα κάθε μέρα το όραμά του για έναν Ολυμπιακό που θα κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όλα τα σπορ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ