Παρασκευή
27
Ιανουάριος
TOP

Ο Πανθουριακός δεν προχωρά σε ένσταση και ετοιμάζεται για την Α΄ Τοπική Μεσσηνίας

Μετά την δικαίωση του Πανηλειακού και την απώλεια της ανόδου για τους Μεσσήνιους η επόμενη μέρα στρέφει το βλέμμα στο Α΄ Τοπικό Μεσσηνίας. Αφού βούληση του προέδρου Αγαθοκλή Χριστόπουλου είναι να μην γίνει ένσταση αλλά η ομάδα να στρέψει την προσοχή της στη νέα σεζόν και στην προσπάθεια να κερδίσει τη νέα σεζόν αυτό που έχασε τη φετινή στα χαρτιά… δηλαδή την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια 2019 χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ (αγώνας μπαράζ της 11/06/2022 Βέροια-Λαμία).

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ (αγώνας μπαράζ της 11/06/2022 Βέροια-Λαμία).

Επιβάλλει στον Σπυρίδωνα Γουρδούκη, εκπρόσωπο του σωματείου Αστέρας Πετρίτη, α) χρηματική ποινή ύψους 800 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες. Απειλεί, σε βάρος του σωματείου Αστέρας Πετρίτη χρηματική ποινή ύψους 800 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες, που επιβλήθηκε σε βάρος του Σπυρίδωνα Γουρδούκη (αγώνας προβιβασμού στην Γ’ Εθνική της 05/06/2022 Αστέρας Πετρίτη-Απόλλων Πάργας).

Δέχεται την ένσταση του σωματείου Πανηλειακός ΑΟ κατά του σωματείου Πανθουριακός Μεσσηνίας και την πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου Πανγυθεατικός υπέρ του ενιστάμενου σωματείου.
Κατακυρώνει τον αγώνα που διεξήχθη στις 29/05/2022 μεταξύ Πανθουριακού-Πανηλειακού υπέρ του σωματείου Πανηλειακός ΑΟ με τέρματα 3-0.
Επιβάλλει στο σωματείο Πανθουριακός την ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ, καθώς και χρηματική ποινή ύψους 600 ευρώ.
Διαβιβάζει την παρούσα απόφαση και αντίγραφα της δικογραφίας στον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης για την τέλεση πειθαρχικών αδικημάτων που αφορούν το ποδόσφαιρο, για δικές του ενέργειες.

Επιβάλλει στο σωματείο Προοδευτική Νεολαία χρηματική ποινή ύψους 667 ευρώ (αγώνας μπαράζ της 11/06/2022 Προοδευτική-Παναχαϊκή).

Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 και τον μέτοχό της Alexander Haditaghi (καταγγελία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964).

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου Παναργειακός συνολική χρηματική ποινή ύψους 450 ευρώ (αγώνας προβιβασμού στην Γ’ Εθνική της 29/05/2022 Παναργειακός-Τενάτη Αθικιών).

Μετά τη δικαίωση της ένστασης του Πανηλειακού κατά του κύρους του αγώνα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, άπαντες στο στρατόπεδο του Πανθουριακού προετοιμάζουν την επόμενη μέρα που θα τους βρει στην Α’ Τοπική. Οι στόχοι παραμένουν πρωταγωνιστικοι, με τη Θουρία να θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα σε πρωτάθλημα και κύπελλο Μεσσηνίας. Προπονητής θα παραμείνει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος και βασικό ζητούμενο είναι η παραμονή του βασικού κορμού της επιτυχημένης φετινής ομάδας. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, ενώ θα γίνουν και προσθήκες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ποιότητα και την ταχύτητα του ρόστερ. Νεότερα και επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από την ερχόμενη εβδομάδα που θα κατέβει στη Μεσσηνία ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αγαθοκλής Χριστόπουλος.