Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Ο πιο σύντομος γάμος της ιστορίας: Χώρισαν… μόλις τρία λεπτά μετά το γάμο τους – Ο απίθανός λόγος

Έχουμε ακούσει για πολλούς σύντομους γάμους, ωστόσο αυτό το ζευγάρι φαίνεται πως έσπασε όλα τα ρεκόρ. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν γάμο που… κράτησε μόλις για λίγα λεπτά. Η νύφη είχε ένα μικρό ατύχημα και ο άντρας της αντί να της συμπαρασταθεί, γέλασε και την έβρισε. Μάλιστα, την αποκάλεσε και «ηλίθια» μπροστά σε όλους τους συγγενείς της.

Το χρονικό του… πιο σύντομου γάμου στην ιστορία (;)

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η τελετή διαλύθηκε όταν ο γαμπρός χλεύασε τη νύφη την ώρα που που αποχωρούσαν από το δημαρχείο.

Συγκεκριμένα, η νύφη είχε ένα μικρό ατύχημα και ο άντρας της αντί να της συμπαρασταθεί, γέλασε και την έβρισε. Μάλιστα, την αποκάλεσε και «ηλίθια» μπροστά σε όλους τους συγγενείς της. Ποιο ήταν το «λάθος» της νύφης; Απλά παραπάτησε και έπεσε.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Q8 News, η γυναίκα εξοργίστηκε τόσο με τη συμπεριφορά του συζύγου της που απαίτησε από τον δήμαρχο να σταματήσει αμέσως το γάμο τους.

Η συγκεκριμένη τελετή θεωρείται εύλογα ότι είναι ένας από τους συντομότερους γάμους στην ιστορία του Κουβέιτ και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι και ο συντομότερος γάμος που έχει γίνει στη χώρα.

Σχετικά με το συμβάν ένα άτομο έγραψε στο Twitter : «Ένας γάμος χωρίς σεβασμό είναι ένας αποτυχημένος γάμος από την αρχή» και όπως φαίνεται, μάλλον είχε δίκιο.

πηγή: www.in.gr