Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

O Σκαλαίος, ο Τσίπρας και ο Καποδίστριας

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η υποδοχή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στη Μικρομάνη Μεσσηνίας καθώς από τη μια, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χάρης Κουτσουρόπουλος δηλώνει την ικανοποίησή του, αφού τα τελευταία 200 χρόνια δεν έχει να επισκεφθεί την περιοχή κάποιος κυβερνήτης όπως είπε και από την άλλη, ο πρώην δήμαρχος Θουρίας, Γιώργος Σκαλαίος, τον καλωσορίζει παραλληλίζοντάς τον με τον Ιωάννη Καποδίστρια.

«Ο Καποδίστριας κι εσύ έχουν έρθει στη Μικρομάνη. Ο ένας σπουδαίος κυβερνήτης, ο Καποδίστριας και ο δεύτερος σπουδαίος κυβερνήτης, που θα ξαναείσαι πάλι κυβερνήτης», είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο Γιώργος Σκαλαίος.

Νωρίτερα, ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, είχε κάνει τις συστάσεις, καθώς ο Γιώργος Σκαλαίος δεν είναι ένας αγρότης της περιοχής όπως παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο, αλλά ο επί πολλά χρόνια δήμαρχος της Θουρίας στον οποίο ανήκε διοικητικά και η Μικρομάνη.

Ένας Δήμος που συστάθηκε με το πρόγραμμα Καποδίστριας και εντάχθηκε το 2010 στην Καλαμάτα όταν εφαρμόστηκε ο Καλλικράτης. Ο Γιώργος Σκαλαίος αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ήταν από τα πιο γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νομό και έχει διανύσει από τις μεγαλύτερες αυτοδιοικητικές πορείες στη Μεσσηνία.

Λέτε… να τον δούμε μετά την προσφώνηση αυτή και υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία;;;
Άλλωστε μυρίζουν… εκλογές