Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Ο Βαγγέλης μας απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο της ζωής

Εδώ και λίγο καιρό έγινε γνωστός ο αγώνας που δίνει ο “δικός” μας Βαγγέλης Κουτουλέας. Οι δυσάρεστες εξελίξεις για την υγεία του έχουν πραγματικά σοκάρει την τοπική κοινωνία και τον κόσμο του βόλεϊ που γνωρίζει τον φίλο, αδερφό, συμπαίκτη, προπονητή Βαγγέλη Κουτουλέα.  Κάθε στιγμή ο Βαγγέλης δίνει και ένα… ντέρμπι ζωής βιώνοντας πραγματικά δύσκολες ώρες.
Η Μεσσηνία και ολόκληρος ο κόσμος του βόλεϊ -και όχι μόνο – είναι στο πλευρό του.
Με ανάρτηση που έγινε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τα οικεία πρόσωπα του Βαγγέλη ευχαριστούν τον κόσμο για την στήριξή του και ενημερώνουν σχετικά με την κατάστασή του:

“Αγαπητοί φίλοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του Βαγγέλη, καθώς γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς προσπαθείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για να ζητήσετε νέα και να στείλετε την αγάπη και την υποστήριξή σας.
Όπως γνωρίζετε, ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι πάντα πολύ σκληρός και τους τελευταίους μήνες ο Βαγγέλης έχει καταβάλει όλη του την ενέργεια σε αυτόν τον άνισο αγώνα. Γι’αυτό το λόγο, δεν έχει το κουράγιο ή την ενέργεια να μιλήσει στο τηλέφωνο ή να απαντήσει στα εκατοντάδες συγκινητικά μηνύματα που λαμβάνει τον τελευταίο καιρό.
Παρ’ όλα αυτά αγωνίζεται σκληρά, γι’ αυτό σας ζητάμε να τον κρατήστε στις σκέψεις σας και να είστε σίγουροι ότι νιώθει όλη την αγάπη και τη θετικότητα που του στέλνετε από όλο τον κόσμο.
Θα σας κρατήσουμε ενήμερους.
Σας ευχαριστούμε”

Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από περίπου τρία χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley Futures της Ίου, όπου ο Βαγγέλης Κουτουλέας βρισκόταν ως προπονητής των Εθνικών ομάδων της Κύπρου.