Παρασκευή
24
Μάιος
TOP

Οδ. Κωνσταντινόπουλος για την (α)ζοφερή εικόνα στη Βουλή: «Ήταν ατόπημα όποιου έδωσε την έγκριση» (video)

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει ο υδράργυρος στο πολιτικό θερμόμετρο της χώρας αυτή τη φορά μετά την ντροπιαστική παρέμβαση στη Βουλή, μέλους του ναζιστικού ουκρανικού τάγματος του Αζοφ. Στο θέμα αλλά και στα υπόλοιπα καυτά ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο ειδικά μετά την ενεργειακή κρίση, τις ανατιμήσεις παντού και την αύξηση του πληθωρισμού σε ρεκόρ 27ετίας, αναφέρθηκε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Ήταν ατόπημα όποιου έδωσε την έγκριση», ανέφερε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, φωτογραφίζοντας… τον πρόεδρο της Βουλής, αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Έγκριση από τη διάσκεψη πήρε μόνο για τον Πρόεδρο Ζελένσκι», είπε ο βουλευτής καυτηριάζοντας και τις εξηγήσεις που επιχείρησε να δώσει ο πρόεδρος της Βουλής. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δεν παρέλειψε φυσικά να ξεκαθαρίσει πως το ΚΙΝΑΛ δεν τηρεί ίσες αποστάσεις μεταξύ Ουκρανίας και Πούτιν, καταδικάζοντας τη ρωσική εισβολή, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στο ζήτημα της πολλαπλής κρίσης που διέρχεται η χώρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ
«Δεν υπάρχει δημοσιονομικό πρόβλημα, υπάρχει μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπιστεί για να μην έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα μετά», είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, που στάθηκε σε όσα υποστηρίζει το ΚΙΝΑΛ. «Τα λεφτά που έδωσε η κυβέρνηση ήταν από τον ΦΠΑ που επέστρεψε με άλλον τρόπο. Τους είπαμε να μη δώσει σε αυτούς που έχουν μεγάλη περιουσία δωρεάν μεταβίβαση, αυτά τα χρήματα έπρεπε να τα δώσει ως νέο ΕΚΑΣ σε χαμηλοσυνταξιούχους κι επίσης, όσον αφορά στα ουρανοκατέβατα κέρδη που μας είπαν πως δεν υπάρχουν για τη ΔΕΗ, περιμένουμε ακόμη από τη ΡΑΕ να απαντήσει για τα κέρδη των υπολοίπων ηλεκτροπαραγωγών», δήλωσε ο βουλευτής Αρκαδίας που κάλεσε τους πολίτες την κρίσιμη ώρα της κάλπης να δώσουν.