Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Μεσσήνης -Χανδρινού θα δώσουν το παρών στις κινητοποιήσεις της 28ης Φεβρουαρίου

Το παρών στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου θα δώσουν οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Μεσσήνης -Χανδρινού, στην Καλαμάτα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ -ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Το προηγούμενο διάστημα από τα μπλόκα μας, με τις κινητοποιήσεις μας και με το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα αναδείξαμε δίκαια αιτήματα μας και διεκδικήσαμε λύσεις που θα δίνουν ανάσα και θα μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε την καλλιεργητική δραστηριότητα, να παράγουμε, να επιβιώσουμε.

Δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας με την συμμετοχή μας στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνουν σωματεία και ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, την Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2024 στις 11 π.μ. στο Παλιό Δημαρχείο της Αριστομένους.

Γνωρίζουμε από την πείρα μας ότι ο κοινός βηματισμός, η αλληλεγγύη, οι συντονισμένοι αγώνες με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους μπορούν να δώσουν δυναμική και να φέρουν αποτελέσματα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι χρειάζεται συνεχής αγώνας, μαζικές κινητοποιήσεις για να έχουμε κατακτήσεις, ποτέ ο αγώνας μας δεν ήταν μια και έξω. Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τη νεολαία ενάντια στην ακρίβεια που τσακίζει τις ζωές μας.

Απευθύνουμε μαζικό κάλεσμα συμμετοχής με τα αγροτικά μας μηχανήματα!!! Προσυγκέντρωση στο μπλόκο της Μεσσήνης στις 9.30 π.μ.

Ενωμένοι θα νικήσουμε.