Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Οι νέες εντυπωσιακές λειτουργίες στα Google Maps- Τι αλλάζει

Πιο ικανοί από ποτέ γίνονται οι Χάρτες της Google, ώστε να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση στον χρήστη.

Το απόλυτο εργαλείο πλοήγησης αποτελούν τα Google Maps, τα οποία έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο που μετακινούμαστε, επιτρέποντάς μας να φτάσουμε άκοπα σε έναν άγνωστο προορισμό.

Οι Χάρτες της Google, μάλιστα, συνεχώς αναβαθμίζονται με νέες λειτουργίες που καθιστούν ακόμα πιο εύκολη τη ζωή του χρήστη. Μη ξεχνάμε τη λειτουργία «Οικολογικές Διαδρομές» που επιτρέπουν να εξοικονομήσουμε καύσιμο, μειώνοντας την περιβαλλοντική επιβάρυνση, ανάλογα τον τύπο κινητήρα του ΙΧ μας.

Πρόσφατα, το δημοφιλές navigation app, αναβαθμίστηκε περαιτέρω, ανακοινώνοντας 5 νέες λειτουργίες, τις οποίες παρουσιάζουμε παρακάτω.

google maps

Immersive View

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά είναι το Immersive View, το οποίο προσφέρει μια τρισδιάστατη, ρεαλιστική απεικόνιση της διαδρομής που έχει επιλεχθεί. 

google maps immersive routes

Αρχικά το Immersive View αφορούσε σημεία ενδιαφέροντος (π.χ. μουσεία), αλλά φέτος η Google επέτρεψε τη ρεαλιστική απεικόνιση και διαδρομών (Immersive view for Routes) που θα είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android και iOS, αρχικά για τις παρακάτω πόλεις:

Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Δουβλίνο, Φλωρεντία, Λας Βέγκας, Λονδίνο, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Παρίσι, Σιάτλ, Τόκιο, Βενετία και Σαν Χοσέ.

Βρες ό,τι θες με την τεχνητή νοημοσύνη

Σημαντική αναβάθμιση είναι και το Google Maps Search που χρησιμοποιεί AI για να βρει σχετικές τοποθεσίες βάσει των ενδιαφερόντων και των αναγκών του χρήστη. Εφόσον, δηλαδή, κάποιος αναζητά ένα εστιατόριο, το Google Maps θα του εμφανίσει επιλογές σχετικές με το budget tου, τις γεύσεις του και τη διαθεσιμότητα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ