
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “Τεχνητή Νοημοσύνη και Σύγχρονη Φωτογραφία” στη Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλαμάτας
Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με έντονο ενδιαφέρον από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, αλλά και κοινό όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Σύγχρονη Φωτογραφία» στη Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλαμάτας.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει τις ΚΔΉΛΩΣΗ
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιάννης Λάριος, ειδικός σε θέματα τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης, ο οποίος παρουσίασε με κατανοητό και εμπνευσμένο τρόπο τις δυνατότητες που προσφέρει η ΑΙ στην παραγωγή και επεξεργασία εικόνας, αλλά και τα ηθικά και δημιουργικά ερωτήματα που εγείρονται.
Η εκδήλωση αποτέλεσε μια γόνιμη συνάντηση τέχνης, τεχνολογίας και διαλόγου, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις και ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τους φίλους της φωτογραφίας στην ψηφιακή εποχή.