Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Π. Μαντάς: Ήμουν και θα είμαι παρών σε όλες τις μάχες για τον τόπο μου (video)

Κάλεσμα στους πολίτες να ακούσουν με προσοχή τα προγράμματα των κομμάτων και να κρίνουν πριν κάνουν την επιλογή τους απηύθυνε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλής Μαντάς, ο οποίος τόνισε πως στις 21 Μαΐου κρίνεται το μέλλον των παιδιών μας και της πατρίδας μας και πως η ΝΔ ζητά τη σύγκριση και όχι τη σύγκρουση.

«Έχουν γίνει πολλά πράγματα αυτά τα χρόνια. Υποσχεθήκαμε πως θα μειώσουμε τους φόρους και το κάναμε, μειώσαμε την ανεργία, προσφέραμε νέες θέσεις εργασίας, αποκαταστήσαμε το κύρος της χώρας στο εξωτερικό και το κύρος των Ενόπλων Δυνμαέων, αντιμετωπίσαμε το μεταναστευτικό και ενισχύσαμε την παιδεία», είπε μεταξύ άλλων ο Περικλής Μαντάς ο οποίος παραδέχθηκε πως υπάρχουν λάθη, κενά και παραλείψεις και στάθηκε στις συνθήκες των πολλαπλών κρίσεων που αποτέλεσαν τροχοπέδη.

Αφού αναφέρθηκε στα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, η οποία όπως είπε είναι η μόνη που μπορεί να προσφέρει σταθερότητα και να κάνει έναν καλύτερο προγραμματισμό, στάθηκε στα της Μεσσηνίας και την προσωπική του πορεία. Χαρακτηριστικά ήταν όσα σημείωσε για το νομό Μεσσηνίας, τονίζοντας παρά τις κρίσεις έγιναν πάρα πολλά και ειδικά η εξέλιξη των δύο διαγωνισμών για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος -Πύλος – Μεθώνη και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας. «Τα δύο εμβληματικά έργα προχωράνε και ταυτόχρονα υλοποιούνται κι άλλα μικρά έργα», είπε ο κ. Μαντάς που αναφέρθηκε και στη δρομολόγηση της παράκαμψης της Γιάλοβας, την ένταξη του Μιναγιώτικου Φράγματος στο Ταμείο Ανάκαμψης και το Πύργος-  Καλό Νερό – Τσακώνα για το οποίο αναζητώντας λύσεις. «Έργα της τάξεως των 300 – 400 ευρώ δεν μπορεί να υλοποιηθούν σε δύο χρόνια. Εμείς ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες», είπε ο Περικλής Μαντάς που κάλεσε τους πολίτες να τον στηρίξουν, αφού όπως είπε ήταν και παραμένει δίπλα τους.

«Τέσσερα  χρόνια στάθηκα δίπλα στους συμπολίτες μου. Δεν έκλεισα ποτέ την πόρτα μου, συγκρούστηκα, διεκδίκησα, ήμουν παρών σε όλες τις μάχες. Κάποιες τις κερδίσαμε. Κάποιες τις χάσαμε, αλλά το βασικότερο είναι πως όταν χρειάστηκε ήμουν εκεί, για να διεκδικήσω το συμφέρον των συμπολιτών μου. Νομίζω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό μου επίτευγμα αυτά τα τέσσερα χρόνια και οι πολίτες θα το αναγνωρίσουν και θα μου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην επόμενη Βουλή», είπε καταληκτικά ο Περικλής Μαντάς.