Δευτέρα
22
Απρίλιος
TOP

Π. Μαντάς: «Κάναμε πράξη τα όσα δεσμευτήκαμε και τώρα ζητάμε ασφαλή αυτοδυναμία» (video)

Την ικανοποίησή του για την προεκλογική περίοδο που τελειώνει, εξέφρασε προσκεκλημένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλής Μαντάς.

«Καταφέραμε να μιλήσουμε με τους πολίτες, να μιλήσουμε για το τεράστιο έργο που υλοποιήσαμε τα προηγούμενα χρόνια, να μιλήσουμε μαζί τους και τις προτάσεις για την επόμενη τετραετία , να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να δεσμευθούμε απέναντι στον κόσμο  και πρωτίστως να τους ακούσουμε ,να ακούσουμε  τους προβληματισμούς , τις αγωνίες τους, όλα αυτά που βιώνουν καθημερινά και για τα οποία θα κληθούμε την επόμενη μέρα να διαχειριστούμε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα», σημείωσε ο κ. Μαντάς.

Αναφερόμενος στο στόχο της ΝΔ , ο κ. Μαντάς υπογράμμισε ότι, «το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου μπορεί να ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για την ΝΔ που έδειξε το δρόμο για την επόμενη μέρα, όμως δεν σημαίνει τίποτα. Την Κυριακή οι κάλπες είναι άδειες, που σημαίνει ότι όλοι , τα 2,4 εκατομμύρια που υποστήριξαν ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου πρέπει να επανέλθουν στις κάλπες και να ξαναψηφίσουν προκειμένου η  ΝΔ να μπορέσει να πάρει την πολυπόθητη αυτοδυναμία».

Ο υποψήφιος βουλευτής ξεκαθάρισε , δίνοντας έτσι και μια απάντηση στους επικριτές της ΝΔ, ότι «η αυτοδυναμία δεν είναι μια λέξη, η οποία είναι απλά μια ικανοποίηση, εγωιστική κομματική ικανοποίηση, είναι η ουσία της πολιτικής που πρέπει να έχουμε την επόμενη μέρα, να έχουμε μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη όλες αυτές τις μεταρρυθμίσεις, και όλα όσα έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό, με την άνεση, την ευκολία και την ασφάλεια που κυβερνήσαμε τα τέσσερα αυτά χρόνια, με την ίδια ασφάλεια και την ίδια άνεση να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας».