Σάββατο
13
Απρίλιος
TOP

Π. Παναγιωτόπουλος στο BEST: «Ο Μητσοτάκης δεν έχει δίπλα του αυτούς που πρέπει, μιλάμε για μετάλλαξη της ΝΔ» (video)

Αίσθηση προκάλεσαν για μια ακόμη φορά οι αναφορές του πρώην υπουργού, έγκριτου νομικού και γνωστού δημοσιογράφου Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 23:00 έως τα μεσάνυχτα, αναλύει τις πολιτικές και τρέχουσες εξελίξεις στην εκπομπή του «Western» στην τηλεόραση BEST, παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Αρχικά, ο κ. Παναγιωτόπουλος μίλησε για τις παρακολουθήσεις και όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, βάζοντας φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. «Είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο που θαμπώνει την εικόνα της διαυγούς λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών και πρέπει να ξεκαθαρίσει σε κάθε κατεύθυνση και αν υπάρχει κάτι σάπιο πολύ ψηλά, αυτό πρέπει να κοπεί και αν είναι σκευωρία πρέπει οι σκευωροί να τιμωρηθούν», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, καυτηριάζοντας το γεγονός πως ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δίπλα του γνήσιους όπως τους χαρακτήρισε, Νεοδημοκράτες, γι’ αυτό και συμβαίνουν πολλά τελευταία όπως είπε, ενώ στάθηκε σε εκείνα που απασχολούν κατά κύριο λόγο τους περισσότερους πολίτες και δεν είναι άλλα από τα θέματα της ακρίβειας. «Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, δεν έχει ξανασυμβεί μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», ανέφερε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας πως δεν είναι απλώς… ακρίβεια, αλλά κοινωνική απειλή και εθνικός κίνδυνος που συνθλίβει τη μεσαία τάξη.

Χαρακτηριστικά ήταν εκείνα που σχολίασε για τα ελλιπή μέτρα, όπως αυτό του «καλαθιού του νοικοκυριού» που εγείρει ζήτημα αθέμιτου ανταγωνισμού. «117.000 μικρά καταστήματα που πουλάνε τρόφιμα στην Ελλάδα, οδηγούνται σε εξόντωση και λαμβάνονται μέτρα υπέρ των αλυσίδων που ελέγχονται από συμφέροντα πολυεθνικών», τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος ο οποίος μιλώντας για την ανάκαμψη που έχει ανάγκη η χώρα, εστίασε στον πρωτογενή τομέα. «Αν θέλουμε να ανακάμψει η Ελλάδα, πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην ανασυγκρότηση του αγορτοκτηνοτροφικού τομέα. Δεν μπορεί να είναι μονοκαλλιέργεια ο τουρισμός. Δεν μπορούμε ως παράδειγμα να φέρνουμε σκόρδα από την Κίνα», είπε και τόνισε με νόημα πως η κυβέρνηση έχει μπλέξει σε ένα δίχτυ μικρών σκοπιμοτήτων που συνδέονται με τις επόμενες εκλογές.

«Δεν έχει δίπλα του αυτούς που πρέπει. Γιατί δεν ακούει τον Σαμαρά, τον Καραμανλή; Μιλάμε για μετάλλαξη», σχολίασε για μια ακόμη φορά αφήνοντας το στίγμα του, ο πρώην υπουργός, έγκριτος νομικός και γνωστός δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος.