Παρασκευή
9
Δεκέμβριος
TOP

ΠΑΕ Καλαμάτα: Ένσταση καταθέτουν οι Βοιωτοί – Ανακοίνωσε Γρίβα

Η τύχη του κυριακάτικου αγώνα μεταξύ Λεβαδειακου και Καλαμάτας φαίνεται πως θα αποφασιστεί στις δικαστικές αίθουσες καθώς οι Βοιωτοί φέρεται να καταθέτουν ένσταση για τις κάρτες υγείας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Βοιωτοί θα ζητήσουν τον μηδενισμό της «Μαύρης Θύελλας» και αυτόματα την κατακύρωση του αγώνα 3-0 υπέρ τους, ισχυριζόμενοι πως η μεσσηνιακή  ΠΑΕ δεν είχε φροντίσει να εκδώσει νέες κάρτες υγείας στους ποδοσφαιριστές που νόσησαν πρόσφατα από Covid-19, κάτι που αποφασίστηκε πρόσφατα να ισχύσει.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα επίσημα δεν έχει ειδοποιηθεί με τις πληροφορίες που απορρέουν από το περιβάλλον της ομάδας να αναφέρουν πως όποια εξέλιξη θα φανεί την αυριανή ημέρα.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Φρίξου Γρίβα

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Φρίξου Γρίβα από τον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο Γρίβας είναι 20 ετών, ακραίος επιθετικός και την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε είχε πέντε συμμετοχές στην Super League με την ομάδα του Ηρακλείου. Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων και πριν τον ΟΦΗ αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα της Καλαμάτας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει τη Μαύρη Θύελλα να πετύχει τους στόχους της.”