Πέμπτη
18
Αύγουστος
TOP

ΠΑΕ Καλαμάτα: Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Αχιλλέας Γκότσης

Μετά τους Daniel Lukaszczyk, Αλέξανδρο Αρναρέλλη, Λάμπρο Πολίτη, Ανδρέα Βασιλόγιαννη, Χρήστο Ρόβα, Θοδωρή Μπέριου, Μπράιαν Λεονέλ Μπενίτεθ και Ζόνας Μέντες, η ένατη ενισχυτική κίνηση της Καλαμάτας ακούει στο όνομα Αχιλλέας Γκότσης. Ο 20χρονος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα και θα αποτελέσει αναπόσταστο μέλος του φετινού ρόστερ που πλέον φθάνει τον αριθμό των 24 ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα, με το βλέμμα στο μέλλον, ενημερώνει ότι ο 20χρονος Αχιλλέας Γκότσης υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι αριστεροπόδαρος χαφ και ήταν στέλεχος της Κ20 ομάδας της Μαύρης Θύελλας.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια δημιουργική χρονιά στην ομάδα μας.”

Αυτή δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία κίνηση της ομάδς, με εξαίρεση τον Πασά που λόγω υποχρεώσεων δεν έχει ακόμη έρθει στην Καλαμάτα και αναμένεται αρχές της επόμενης εβδομάδας, με το ρόστερ να αποκτά καθώς φαίνεται την τελική του μορφή. Μοναδικό ανοικτό παράθυρο η απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ χαφ.

Όλοι οι νεοαποκτηθέντες πλην του νεαρού Γκότση υπέγραψαν συμβόλαια διετίας και πλαισιώσουν ένα ισχυρό ρόστερ που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Σάκης Τσιώλης, αρχής γενομένης από την 18η Ιουλίου, οπότε και ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας. Σύντομα αναμένεται να βρεθεί στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και ο Γιώργος Πρασσάς, καθώς πρόθεση του προέδρου είναι να δώσει το παρών στην “πρώτη” της ομάδας. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία άφιξής του.