Κυριακή
4
Ιούνιος
TOP

ΠΑΕ Καλαμάτα: Ήρθαν τα χαρτιά του Γκεοργκιόφσκι

Η αναμονή φαίνεται να τελειώνει καθώς σύμφωνα με τους διοικητικούς παράγοντες της Καλαμάτας έφθασαν τα χαρτιά που είχε ζητήσει η ΕΠΟ για τον προπονητή, Ίλτσο Γκεοργκιόφσκι. Επρόκειτο για δυο έγγραφα συνοδευτικού χαρακτήρα όσων έπρεπε να υποβληθούν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την παρουσία του στον πάγκο της ΠΑΕ.

Δυο έγγραφα που αναμένονταν από την αντίστοιχη Ομοσπονδία των Σκοπίων και τα οποία συνοδεύουν τον συνολικό φάκελο του 51χρονου προπονητή ο οποίος είναι κάτοχος UEFA PRO, έχοντας στο παρελθόν προπονήσει ομάδες Α΄ εθνικής στην πατρίδα του.

Μετά λοιπόν την ανησυχία που προκλήθηκε το προηγούμενο τριήμερο για το θέμα που, όπως αναφέρθηκε και το βράδυ της Κυριακή στην εκπομπή «Κυριακή στο Σπορ» είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, σύμφωνα με τον Βασίλη Παναγιωτόπουλο τα έγραφα βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων της μεσσηνιακής ΠΑΕ και εντός 24ωρου θα κατατεθούν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βάζοντας τέλος στην όλη υπόθεση.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η SUPER LEAGUE II

Σήμερα πρόκειται να συνεδριάσει η ηγεσία της Super League II όπου όλα τα θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο τη λίγκα θα τεθούν επί τάπητος.

Στην Αθήνα θα βρίσκονται προκειμένου να εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ οι αντιπρόεδροι της Μαύρης Θύελλας Γιώργος Ράλλης και Κωνσταντίνος Βεργής καθώς και ο εκτελεστικός Διευθυντής Βασίλης Παναγιωτόπουλος.

Η συνεδρίαση πρόκειται να ξεκινήσει στις 14:30.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Αύριο στις 15.00 μμ θα τελεστεί στον ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, η εξόδιος ακολουθία του ιστορικού ηγέτη της ΠΑΕ Καλαμάτα, Σταύρου Παπαδόπουλου. Νωρίτερα, στις 12.00 μμ, η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό.

Την ΠΑΕ Καλαμάτα από πλευράς Διοίκησης θα εκπροσωπήσει ο γενικός Αρχηγός Έκτορας Στέφανος ενώ από το αγωνιστικό τμήμα θα παραβρεθούν ο προπονητής της ομάδας Γκεοργκιόφσκι, ο βοηθός προπονητή Βλαντιμιρ Ντιμιτρόφσκι, ο αναλυτής Γιώργος Πολυμενέας και οι 3 αρχηγοί Τάτος, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος.