Κυριακή
7
Αύγουστος
TOP

ΠΑΕ Καλαμάτα: Προεδρικά συγχαρητήρια

Παίκτες και προπονητή για τη σπουδαία νίκη στο Αιγάλεω Σίτι συγχαίρει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργος Πρασσάς. Ο ελληνοαμερικάνος ηγέτης της μεσσηνιακής ΠΑΕ αναγνωρίζει τη δυσκολία του εγχειρήματος και δεν παύει να το στηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις τονίζοντας προς όλους πως η επιτυχία εξαρτάται απο τον κάθενα ένα ξεχωριστά. Καλώντας παράλληλα τον φίλαθλο κόσμο να αποτελέσει τον πολύτιμο δωδέκατο παίκτη σε κάθε αγώνα.

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη μεγάλη νίκη στην Αθήνα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι το Αιγάλεω, το οποίο ήταν αήττητο στην έδρα του!

Συγχαρητήρια σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές που έχουν την ομάδα χωρίς ήττα για έντεκα συνεχόμενους αγώνες, έχοντας την καλύτερη άμυνα με μόλις πέντε γκολ παθητικό!

Βρισκόμαστε σχεδόν στη μέση της μαραθώνιας διαδρομής μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ο στόχος μας είναι ορατός. Το πρόγραμμα των αγώνων στη συνέχεια και για περίπου ένα μήνα δείχνει Μεσσηνία και από μας εξαρτάται, βλέποντας κάθε παιγνίδι ξεχωριστά, να δώσουμε χαρές στη μεγάλη οικογένεια της Μαύρης Θύελλας!

Ζητώ από τους φιλάθλους μας να βρεθούν κοντά στην ομάδα και να την ενισχύσουν με τις ιαχές τους.

Κάτι όμορφο χτίζεται και χρειάζεται στήριξη και υπομονή!

ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! “