Κυριακή
2
Απρίλιος
TOP

ΠΑΕ Καλαμάτα: Τα “ηνία” στον Ράλλη για το θέμα Αναστόπουλου

Ενώ δυο μέρες τώρα ο Νίκος Αναστόπουλος φεύγει… μένοντας αφού από πλευράς Πρασά δεν επιδιώχθηκε η πολυαναμενόμενη επικοινωνία, η υπόθεση ανατέθηκε  εν τέλει στον Γιώργο Ράλλη. Ο διοικητικός παράγοντας αναλαμβάνει να λύσει τη συνεργασία της ΠΑΕ με τον έμπειρο προπονητή αποτέλεσμα της απογοητευτικής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2 υπό της τεχνικής του ηγεσίας κάτι που , εκτός εξαιρετικού απροόπτου κι άλλης καθυστέρησης, θα συμβεί σήμερα, με τον κ. Ράλλη να διευθετεί τα εναπομένοντα διαδικαστικά ζητήματα.

Όπως και εχθές γράφαμε σε ρεπορτάζ του Best, τα ηνία σε πρώτη φάση και εν όψει του Σαββατιάτικου ματς με την Προοδευτική αναλαμβάνει ο Νίκος Κακαλέτρης. Ο έμπειρος προπονητής, καλός γνώστης των πραγμάτων στην μεσσηνιακή ΠΑΕ καθότι προπονητής της Κ19 και παλαιότερα της μεγάλης ομάδας του συλλόγου, είναι ο άνθρωπος που η διοίκηση αξιολόγησε ως τον καταλληλότερο για την παρούσα χρονική στιγμή να διαχειριστεί τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

Με τις συζητήσεις για τον αντικαταστάτη να έχουν ήδη ξεκινήσει με το όνομα του κου Χαραλαμπίδη να είναι αυτό που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες. Ακόμη ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια συμφωνία με την παραμονή του Νίκου Κακαλέτρη στον πάγκο να ισχύει για όσο χρειαστεί.

Ίδωμεν τι θα φέρει η σημερινή ημέρα…

Σ.Τρ.