Κυριακή
21
Ιούλιος
TOP

Πάμισος Μεσσήνης: Νέα αρχή με υψηλούς στόχους και τον Σπύρο Τσίκινη στο “τιμόνι”

Η ομάδα του Παμίσου Μεσσήνης πάτησε σήμερα γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ιστορικός σύλλογος έχει πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους, ενώ παράλληλα φέτος το στοιχείο της εντοπιότητας των παικτών είναι πιο έντονο από ποτέ. Η νέα διοίκηση και ο προπονητής δηλώνουν αισιόδοξοι για το νέο ξεκίνημα, τονίζοντας ότι όπου και να παίζει ο Πάμισος, οφείλει να πρωταγωνιστεί.

Έγινε αναφορά μάλιστα στις επιτυχίες του παρελθόντος, οι οποίες είχαν ως κοινό σημείο αναφοράς το μεγάλο ποσοστό παικτών από τη Μεσσήνη, κάτι που χαρακτηρίζει και το φετινό ρόστερ. Αναλυτικά οι παίκτες από τα “σπλάχνα του συλλόγου” που βρίσκονται στην πρώτη ομάδα: Οικονομόπουλος Γιώργος, Κατσιβαρδέας Θεόδωρος, Φιλόπουλος Δημήτρης, Αριστομενόπουλος Γιώργος, Μπορχάν Άλεξ Ντίσα Κλέιβι, Παπαδόπουλος Διονύσης, Ρονάλντο Αράπι, Βλάχος Στάθης, Χαραλαμπόπουλος Γιώργος, Στασινόπουλος Γιώργος, Γιαννόπουλος Γιάννης. Το ρόστερ συμπληρώνουν οι: Λίβας Κώστας, Νινιός Δήμος, Τυμπλαλέξης Στέλιος, Δεμπεγιώτης Ετεοκλής, Υμεράσι Διονύσης, Ψυχογιάννης Κώστας Δοκιμάζονται από τις ακαδημίες οι: Γιαννόπουλος Βασίλης, Μακαρούνης Χριστόφιλος, Πλειός Φώτης, Ντίσα Άλεξ, Τσίκινης Γιάννης

Για να ολοκληρωθεί το ρόστερ θα υπάρξουν ακόμα 3-4 προσθήκες όπως δήλωσαν και ο προπονητής, Σπύρος Τσίκινης, και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Γιώργος Πετρουλάκης.

Β. Κ.