Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΑΔΕΔΥ στην Καλαμάτα – Τι σημείωσαν Δ. Φαββατάς και Γ. Πετρόπουλος (video)

Δράσεις ετοιμάζονται από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2021 στην Καλαμάτα.

Την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, προγραμματίζει μια σύντομη ξενάγηση των μελών της συνδιάσκεψης στην Καλαμάτα από την ιστορικό με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην τοπική ιστορία της πόλης,  Ηρώ Δεληγιάννη. Συγκεκριμένα, στις 10.30 τουριστικό λεωφορείο θα παραλάβει τους συνέδρους από το ξενοδοχείο ELITE και μετά από 10΄ θα τους αποβιβάσει στο κάστρο της Καλαμάτας.

Θα ακολουθήσει μια σύντομη ξενάγηση στο κάστρο, στην παλιά πόλη και οι συμμετέχοντες θα καταλήξουν περίπου στις 12.00 στο ιστορικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, απ’ όπου ξεκίνησε η Επανάσταση του 19821. Στη συνέχεια θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος, ώστε οι επισκέπτες να περιηγηθούν στην πόλη, να αγοράσουν τοπικά προϊόντα και να γευτούν την τοπική γαστρονομία. Στις 14.30 το λεωφορείο θα τους επιστρέψει στο ξενοδοχείο, για να αρχίσουν οι εργασίες της συνδιάσκεψης.

Ακολούθως το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας θα προσφέρει σε όλους τους συνέδρους από ένα πακέτο με τοπικά προϊόντα εν είδη δώρου, προκειμένου να γνωρίσουν τα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα και τη γαστρονομία της περιοχής μας.