
Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό του Πρόγραμμα Σπουδών «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση», σας προσκαλεί στο Φοιτητικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Ιουνίου 2025, στο Αμφιθέατρο Δ02, στις νέες εγκαταστάσεις του Τμήματος στον Αντικάλαμο Καλαμάτας.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν εργασίες και ερευνητικές προσεγγίσεις φοιτητών που καλύπτουν επίκαιρα ζητήματα στο επιστημονικό πεδίο της διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών .
Επίσης θα διεξαχθούν θεματικές συζητήσεις σε πάνελ με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από τον ακαδημαϊκό, δημόσιο και επιχειρηματικό χώρο, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και θα δώσουν απαντήσεις σε επίκαιρα ζητήματα που αφορούν τη διοίκηση, την επιχειρηματικότητα, τη δημόσια πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ειδικότερα, οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι οι εξής:
Θεματικές ενότητες:
– Επιχειρηματικότητα / Καινοτομία
– Δημόσια πολιτική / Δημόσια διοίκηση
– Νέες Τεχνολογίες / Ποσοτικές μέθοδοι / Ανάλυση Δεδομένων
– Διαπολιτισμική διαχείριση και διοίκηση / Πολιτιστικό μάνατζμεντ / Πολιτιστική επιχειρηματικότητα / Τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη / Τοπική Αυτοδιοίκηση και διαπολιτισμική διαχείριση
Η γνώση παίρνει θέση και ο διάλογος ξεκινά από εδώ!