Σάββατο
2
Δεκέμβριος
TOP

Πάνω από 120 αθλητές δίνουν το παρών στο «15ο messinitennis open summer 2023»

Με ρεκόρ συμμετοχών ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 το «15ο messinitennis open summer 2023». Περισσότεροι από 120 αθλητές, λάτρεις του τένις, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στους αγώνες ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023.

Ο διοργανωτής Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης, συνεχίζοντας μία πολυετή παράδοση επιτυχημένων διοργανώσεων καλεί και φέτος όλους τους φίλους του αθλήματος να τιμήσουν με την παρουσία τους και αυτό το τουρνουά, στηρίζοντας έμπρακτα το θεσμό  που καθιερώθηκε πριν από 15 χρόνια και συνεχίζεται έως τις μέρες μας.

Οι αγώνες, οι οποίοι θα ξεκινήσουν το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023, θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου, στη Μεσσήνη. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν πέντε (5) γήπεδα hard court, πρόσφατα ανακαινισμένα από το Δήμο Μεσσήνης, αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, άνετο και ασφαλή χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων (φώτο).

Οι κατηγορίες των αγώνων περιλαμβάνουν μονά, διπλά ανδρών και γυναικών καθώς και μικτά διπλά, όλα σε 2 κατηγορίες επιπέδων και δίχως όριο ηλικίας. Για την κατηγορία διπλά ανδρών οι εγγραφές παρατείνονται έως την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2023.

Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.messinitennis.gr αναλυτικά η προκήρυξη καθώς και λεπτομερή στοιχεία για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα των αγώνων. Η κλήρωση των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες, θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά από τον επιδιαιτητή των αγώνων δημόσια, την Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου στο αθλητικό κέντρο Αγίου Νικολάου.

Πλούσια δώρα περιμένουν και φέτος τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στα τουρνουά του Συλλόγου.

Ένας τυχερός αθλητής μαζί με ένα άτομο της επιλογής του (όπως και το 2023) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το Internazionali BNL dItalia 2024 master 1000 atp/wta.

Το δώρο περιλαμβάνει 2 αεροπορικά εισιτήρια στη Ρώμη και 4 διανυκτερεύσεις από 10 έως 14 Μαΐου 2024.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση καθώς και για τις εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].