Κυριακή
4
Ιούνιος
TOP

Παραδόθηκε προς χρήση ο αναβαθμισμένος χώρος στάθμευσης στη Ναυαρίνου (pic’s)

Με περισσότερες από 80 θέσεις στάθμευσης μεταξύ των οποίων και για ΑμεΑ, παραδόθηκε προς χρήση ο αναβαθμισμένος χώρος στη Ναυαρίνου, αναμένεται να αποσυμφορήσει την επιβαρυμένη εικόνα που παρουσιάζει η παραλιακή ζώνη ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πρόσφατα μπήκαν οι τελευταίες «πινελιές» που συνέβαλαν στη δημιουργία ενός αυτόνομα φωτιζόμενου χώρου, καθώς διαθέτει στύλους με αυτόνομα φωτιστικά led. Εμπλουτίστηκε με περισσότερα από 40 δένδρα και ανθόφυτα τα οποία συνθέτουν ένα χώρο στάθμευσης απόλυτα λειτουργικό, καλαίσθητο και δωρεάν για τους δημότες και επισκέπτες της πόλης.

Ο χώρος βρίσκεται πλησίον της οδού Καρακούση και σήμερα παραδόθηκε προς χρήση με τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία αντιδημάρχων και μελών της αρμόδιας υπηρεσίας που έφερε σε πέρας το έργο ταχύτερα από το χρονοδιάγραμμα, να κόβει την κορδέλα αναφερόμενος στα πολλά ακόμη έργα που βρίσκονται αυτή την περίοδο σε εξέλιξη. Ανάλογο έργο εξελίσσεται και πλησίον του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας. Ο χώρος στάθμευσης που θα προκύψει, θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και των οργανωμένων και μη αθλούμενων που δραστηριοποιούνται καθημερινά στο στάδιο.