Δευτέρα
22
Απρίλιος
TOP

Παρουσιάσεις σε σχολεία της Καλαμάτας για την οδική ασφάλεια -Συνεργασία δήμου με Ινστιτούτο «Πάνος Μυλωνάς» και Παρατηρητήριο «Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α Ρόδου»

Η οδική ασφάλεια επί τάπητος στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Καλαμάτας συνεδρίασε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Συγκοινωνιακού Έργου και Κυκλοφοριακής Αγωγής, Γιάννη Ζαφειρόπουλου.

Ύστερα από διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκαν τα εξής:

– Να γίνουν παρουσιάσεις σε σχολεία για την οδική ασφάλεια.

– Να υπάρξει συνάντηση γνωριμίας με όλους τους φορείς που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Καλαμάτας ώστε να προετοιμαστεί η πραγματοποίηση ημερίδας για την παραβατικότητα και την ασφάλεια.

-Να δημιουργηθεί λογότυπο του Συμβουλίου Παραβατικότητας.

-Να ενταχθεί ενότητα για τις δραστηριότητες του Συμβουλίου στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας.

-Να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας «Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α Ρόδου».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη του Συμβουλίου κ. Σταμάτης Μπεχράκης – Δημοτικός Σύμβουλος, κα Αγγελική Ρουμελιώτου – Επιμελήτρια Ανηλίκων, κ. Νικόλαος Πεφάνης – Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, κα Παναγιώτα Κοπίτα – Κοινωνική Λειτουργός, κ. Παύλος Γκραίκης – Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και κ. Ιωάννης Μπουγάς – Εκπρόσωπος Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας.