Κυριακή
3
Μάρτιος
TOP

Πέντε συλλήψεις στην Αργολίδα για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού στην Αργολίδα. Κατασχέθηκαν ένα ζεύγος κύβων (ζάρια) και χρήματα. Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, σήμερα (24.12.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, πέντε (5) άτομα, 66χρονος ημεδαπός και τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 34, 35, 36 και 63 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, σήμερα (24.12.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 66χρονου, όπου διαπιστώθηκε η διεξαγωγή τυχερού παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο 66χρονος, ως ιδιοκτήτης, είχε επιτρέψει στους υπόλοιπους συλληφθέντες, τη διεξαγωγή με χρήματα του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ζεύγος κύβων (ζάρια) και το  χρηματικό ποσό των -2.760- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομου παιχνιδιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.