Κυριακή
3
Μάρτιος
TOP

Μια νίκη μακριά από το απόλυτο όνειρο η Καλαμάτα ’80 -Ο τελικός των… τελικών με τον Κέρκη Σάμου (video)

Ο αγώνας της χρονιάς πλησιάζει… Η πιο μεγάλη μάχη για την Καλαμάτα’ 80 θα γίνει αυτή την Τετάρτη, και προορισμός είναι το κλειστό γυμναστήριο της παραλίας όπου θα υποδεχθεί τον Κέρκη Σάμου για την αναμέτρηση που θα κρίνει την άνοδο στη Volley League.

Οι δυο ομάδες έχουν πετύχει από μια νίκη (3-0 σετ και 0-3 σετ αντίστοιχα) και βρίσκονται στο 1-1 στα μεταξύ τους ματς και ο τρίτος αυτός αγώνας θα είναι ο τελευταίος…

Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα και δίχως το ρολόι να σταματά για γιορτές ή αργίες οι «λύκοι» προσηλωμένοι στο στόχο τους δουλεύουν ακατάπαυστα για να τα δώσουν όλα σε λίγα 24ωρα για την εκπλήρωση ενός ονείρου που χρόνια τώρα χτίζεται μεθοδικά, με κόπο και φιλοδοξίες. Μεσολάβησαν κι άλλες προσπάθειες, όμως φέτος η ομάδα του Παναγιώτη Ντάκουρη έχει αποδείξει πως είναι η χρονιά. Πως αξίζει το χειροκρότημα του κόσμου και φυσικά το εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη βολεϊκή κατηγορία.

Από την αρχή της σεζόν παιχνίδι με παιχνίδι το πάντρεμα των νέων με τους παλιούς, η συνύπαρξη της της προσωπικής φιλοδοξίας με την αγάπη για την πράσινη φανέλα έχουν αναπτυχθεί και γαλουχηθεί με τον πιο όμορφο τρόπο. Σε λίγα λοιπόν, 24ωρα θα κριθούν όλα και από μια τέτοια μεγάλη στιγμή δεν μπορεί να απουσιάζει ο 7ος παίκτης. Ο καθοριστικός παράγοντας που θα βάλει αίσιο τέλος σε μια μεγάλη προσπάθεια.

Το ραντεβού με την ιστορία έχει δοθεί για τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, 19 Απριλίου 2023. Να είστε όλοι εκεί…

Σ.Τρ.