Τετάρτη
28
Σεπτέμβριος
TOP

Pre League -Play Off: Στο BEST HYBRID 1 και σε live streaming η σημερινή αναμέτρηση της Καλαμάτας 80 με τον Άθλο Ορεστιάδας

Να ξεκινήσει με το δεξί και να πάρει το προβάδισμα στις νίκες θέλει η Καλαμάτα 80 το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στον Άθλο Ορεστιάδας. Οι “Λύκοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας που εξασφάλισαν για τα play off ανόδου και να κατακτήσουν το δεύτερο απευθείας εισιτήριο για τη VolleyLeague. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει αρχικά να αποκλείσουν την ακριτική ομάδα στον.. ημιτελικό της φάσης των play off.

2ος Αγώνας – Τετάρτη 6 Απριλίου 19.00

Άθλος Ορεστιάδας – Καλαμάτα 80

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ιωαννίδης

Ο έβδομος..παίκτης

Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσει ο φίλαθλος κόσμος της Καλαμάτας και να γεμίσει το κλειστό της Παραλίας, δίνοντας την επιπλέον ώθηση. Πολλές φορές και ιδιαίτερα φέτος, έχει αποτελέσει καίριο παράγοντα για να έρθει η νίκη σε καλαματιανά χέρια, με την ατμόσφαιρα να είναι παραπάνω από ζέστη.


Η τηλεοπτική κάλυψη στη νέα εποχή.

Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στο κλειστό, ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της τηλεόρασης Best από το Best HYBRID 1 της υβριδικής πλατφόρμας του μοναδικού περιφερειακού σταθμού που έχει περάσει για τα καλά στη ψηφιακή εποχή καθώς και με live streaming στο YouTube . Το μόνο που έχετε να κάνετε όσοι έχετε Smart TV είναι να πατήσετε το κόκκινο κουμπί και να μπείτε στη ψηφιακή πλατφόρμα του σταθμού.

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι οι δημοσιογράφοι Σίσσυ Τριάντου και Βασίλειος Καίσαρης.

Ραντεβού στις 18:00