Κυριακή
7
Αύγουστος
TOP

Προσλήψεις καθαριστριών για τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Καλαμάτας

Η απόφαση για την πρόσληψη 102 εργαζομένων καθαριότητας στα σχολεία, με συμβάσεις εργασίας ΙΔΟΧ, μερικής απασχόλησης, υπεγράφη την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 από τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, μετά την χθεσινή υπογραφή για την πρόσληψη 20 εργαζομένων καθαριότητας στα σχολεία, με συμβάσεις εργασίας ΙΔΟΧ, πλήρους απασχόλησης. Ακολουθεί η τοποθέτησή τους στα σχολεία προκειμένου να είναι όλα έτοιμα κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι φέτος, για πρώτη φορά γίνεται τοποθέτηση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού εργαζομένων καθαριότητας για την εξυπηρέτηση των αναγκών στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται ότι για το σχολικό έτος 2021-2022, στο σύνολο των σχολείων του Δήμου Καλαμάτας θα τοποθετηθούν 122 καθαρίστριες ΙΔΟΧ, 20 πλήρους και 102 μερικής απασχόλησης. Επίσης, στα σχολεία υπηρετούν 14 καθαρίστριες ΙΔΑΧ πλήρους και 21 μερικής απασχόλησης.

Τέλος ο Δήμος είναι εν αναμονή των εξελίξεων όσον αφορά τα άτομα που είχαν προσληφθεί μέσω της επείγουσας διαδικασίας λόγω Covid.