Πέμπτη
6
Οκτώβριος
TOP

Προσπάθησαν να αποφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο και προσέκρουσαν σε όχημα – Αναζητείται 19χρονος

Τρεις (3) ημεδαποί, δυο (2) ανήλικοι και ένας 18χρονος, αντίστοιχα, συνελήφθησαν, χθες (21.7.2022) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, καθώς προσπάθησαν να διαφύγουν αστυνομικό έλεγχο.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της Αστυνομίας ενώ οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε όχημα που επέβαιναν, για τη διενέργεια ελέγχου, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαφύγουν πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, προσκρούοντας στο περιπολικό και σε όχημα ημεδαπής.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οι ανωτέρω, μαζί με ακόμη έναν 19χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από κατάστημα ημεδαπού χρήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν 2 ημεδαπές, ηλικίας 29 και 33 ετών, αντίστοιχα, μητέρες των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Τέλος, κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας